ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚαι τώρα το πρωτάθλημα!

Και τώρα το πρωτάθλημα!

Και τώρα το πρωτάθλημα! Αρχίζουν απόψε οι «μάχες» για τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Ανδρών στο Futsal, με την Ομόνοια να αναμετράται με τον Αποέλ στις 19:00 (Cytavision 5) στο Λευκόθεο, έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου της. Η Ομόνοια θα θελήσει να «σπάσει» την έδρα του Αποέλ, να προηγηθεί με 1-0 στις νίκες και να έχει το πλεονέκτημα για τον τίτλο.

Bet on Alfa

Η ομάδα που θα φθάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα εξασφαλίσει τον τίτλο. Λίγες μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου, με την Ομόνοια να κατακτά το τρόπαιο, αναμένεται άλλο ένα δυνατό παιχνίδι μέσα από το οποίο το «τριφύλλι» θέλει να βγει και πάλι νικητής. Με τη ψυχολογία στα ύψη από την κατάκτηση του Κυπέλλου και με την πρέπουσα σοβαρότητα, η Ομόνοια θα κυνηγήσει τη νίκη, να κάνει το 1-0.

Η Ομόνοια στην 1η αγωνιστική της Β’ φάσης απέκλεισε τον Εθνικό Λατσιών και στη 2η αγωνιστική την ΑΕΚ. Ο Αποέλ απέκλεισε την ΑΜΕΚ Καψάλου και την Ανόρθωση. Ο δεύτερος αγώνας ορίστηκε για τις 2 Μαΐου, ο τρίτος για τις 9 Μαΐου και εάν χρειαστεί, τέταρτος και πέμπτος αγώνας θα γίνουν στις 13 και 16 Μαΐου αντίστοιχα.

Autoremarketing

Bet on Alfa