ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Καλώ τη Θύρα 9 να έρθει κοντά για να...

«Καλώ τη Θύρα 9 να έρθει κοντά για να τα βρούμε»

Ο Λώρης Κυριάκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα» του Active μετά και τη χθεσινή Γενική Συνέλευση που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Ομόνοια με τη δημιουργία εταιρίας. Αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα για τη λειτουργία τόσο του διοικητικού όσο και του αγωνιστικού τμήματος, την κατάθεση των χρημάτων από τον κ. Παπασταύρου και απηύθυνε έκκληση προς τους διαφωνούντες να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να «έρθουν κοντά ώστε να τα βρούμε».

Bet on Alfa

Για την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης: «Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούσε η Ομόνοια από οικονομικής πλευράς δεν ήταν ορθός αφού δανειζόταν χρήματα και προείσπραττε έσοδα για να συνεχίσει. Αυτή τη στιγμή έχουμε γυρίσει σελίδα, η μοναδική λύση που υπήρχε μπροστά μας ήταν η πρόταση του κ. Παπασταύρου. Με τη δημιουργία της εταιρίας Ομόνοια Ποδόσφαιρο Ltd, ο κ. Παπασταύρου θα δώσει αρκετά χρήματα τόσο για να εξοφληθούν τα χρέη αλλά και προς το σωματείο για να μπορέσει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του. Τα μέλη μας με ένα ψηλό ποσοστό έχουν ανάψει το πράσινο φως ώστε να αρχίσουν αυτές οι διεργασίες».

Για την επόμενη μέρα στην Ομόνοια: «Σήμερα θα υπογραφεί η συμφωνία με τον κ. Παπασταύρου ώστε να αρχίσει η δραστηριοποίηση της ομάδας Παπασταύρου. Για να δημιουργηθεί η εταιρία θα χρειαστεί χρόνος αφού θα πρέπει να προηγηθούν διεργασίες και η συμφωνία να εγκριθεί από την ΚΟΠ και στη συνέχεια από την UEFA. Ουσιαστικά θα περάσουν κάποιοι μήνες για να μπορέσει να συσταθεί νομικά και να λειτουργήσει η εταιρία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργεί η Ομόνοια. Ήδη το πρώτο 1,5 εκατ. ευρώ που είχε δεσμευθεί πως θα καταθέσει ο κ. Παπασταύρου βρίσκεται στην τράπεζα και θα ξεκινήσουν οι πληρωμές υποχρεώσεων έναντι ποδοσφαιριστών».

Για το πως θα διατεθούν αυτά τα χρήματα: «Αυτή τη στιγμή οι άμεσες υποχρεώσεις της Ομόνοιας είναι 2 εκατομμύρια. Το υπόλοιπο μισό εκατομμύριο που υπολείπεται θα καλυφθεί από το Σωματείο. Αντιλαμβάνεστε ότι φεύγει ένα τεράστιο βάρος που είχε κάθε χρόνο η Ομόνοια που έτρεχε να βρει αυτά τα χρήματα. Από την άλλη με αυτό το ποσό μπορούμε να καλύψουμε τα κριτήρια και ειδικά τα κριτήρια του τριμήνου. Στις 10 του Ιούνη θα μπουν στο λογαριασμό της Ομόνοιας επιπλέον 1,5 εκατομμύριο από τον κ. Παπασταύρου και θα αξιοποιηθούν για να στελεχωθεί η ομάδα.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε προεργασία για το αγωνιστικό τμήμα. Διευθετήθηκαν κάποια ραντεβού, έγινε αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ και έχουν γίνει επαφές με προπονητές και ποδοσφαιριστές. Τις προσεχείς ημέρες θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της Ομόνοιας για το τι συμβαίνει».

Για την απόφαση της Θύρας 9: «Διαφωνώ με την απόφαση της «Θύρας 9». Μπορεί να είχαμε διαφορετικό τρόπο σκέψης για το πως θα σωθεί η Ομόνοια. Εμείς λέγαμε ότι ο τρόπος για να σωθεί η Ομόνοια είναι η δημιουργία της εταιρίας ενώ μία άλλη μερίδα του κόσμου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως λειτουργούσαμε ως σήμερα. Εμείς θέλουμε να καλέσουμε τη «Θύρα 9» να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να πορευτούμε όλοι μαζί. Είναι δύσκολος ο δρόμος και να μην πιστέψει κανείς ότι είναι εύκολο από την περσινή κατάσταση να δούμε του χρόνου την Ομόνοια να κατακτάει πρωταθλήματα και κύπελλα.

Ο στόχος είναι να έχουμε μία αξιοπρεπή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, να πηγαίνουμε στο γήπεδο να βλέπουμε την ομάδα μας και να χαιρόμαστε. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Εγώ τους καλώ να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να έρθουν κοντά για να τα βρούμε. Όλους μας ενώνει η αγάπη για την Ομόνοια, άρα μπορούμε να κάτσουμε και να βρούμε μία λύση».

Autoremarketing

Bet on Alfa