ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαν’ το όπως με τη Ρούνταρ

Καν’ το όπως με τη Ρούνταρ

Πριν από επτά χρόνια, τέτοια εποχή, η Ομόνοια φιλοξενούσε τη Ρούνταρ Μαυροβουνίου, για τον Α’ προκριματικό γύρο του ΟΥΕΦΑ. Ήταν 19 Ιουλίου 2007, όταν οι πράσινοι στο ΓΣΠ επικράτησαν της αντιπάλου τους με 2-0. Μάλιστα, το δρόμο για την επιτυχία άνοιξε ο τότε αρχηγός και νυν προπονητής, Κώστας Καϊάφας. Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Χαϊλής.

Bet on Alfa

Στον επαναληπτικό, δυο εβδομάδες μετά (2 Αυγούστου) η Ομόνοια πέρασε νικηφόρα και από το Μαυροβούνιο, αφού επιβλήθηκε και πάλι με 2-0 της αντιπάλου της, με σκόρερ τους Μ’Γκούνι και Σοούζα. Τότε, εκτός από τον Καϊάφα στην ομάδα ήταν και ο Γιωργαλλίδης, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι και σήμερα στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η ομάδα έχει, λοιπόν, τον τρόπο απέναντι στις ομάδες του Μαυροβουνίου και θα επιδιώξει το απόγευμα της Πέμπτης, να θέσει τις βάσεις για πρόκριση. Η Μπούντουτσνοστ δεν πρέπει να υποτιμηθεί, αλλά ούτε και να υπερτιμηθεί. Πρόκεται για μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν ενθουσιασμό. Ως εκεί.

Η Ομόνοια είναι η ομάδα που έχει την εμπειρία και την ποιότητα για να δηλώσει παρούσα στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ομόνοια αυτό που έχει να κάνει, είναι να παρουσιαστεί σοβαρή και οι παίκτες να έχουν καθαρό μυαλό στην τελική πάσα ή τελική προσπάθεια.

Με τη Ρούνταρ έγινε η αρχή, με την Μπούντουτσνοστ επιβάλλεται να δοθεί συνέχεια. Το ευρωπαϊκο ταξίδι θα πρέπει να είναι όσο γίνεται μακρινό και ευχάριστο.

* Η φωτογραφία είναι από το παιχνίδι με τη Ρούνταρ στο ΓΣΠ, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Καϊάφα.

Autoremarketing

Bet on Alfa