ΑρχικήDaily NewsΚαραβάνια για την Πάφο!

Καραβάνια για την Πάφο!

Η Ομόνοια είναι στα πάνω της, είναι στα ωραία της! Διανύει την καλύτερη φάση της σεζόν, είναι πρωτοπόρος στον Β’ γύρο αφού συγκέντρωσε 17 βαιμούς σε 7 αγώνες, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα.
Ο αγώνας στην Πάφο αύριο με την τοπική ομάδα είναι σημαντικό ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν. Είναι ψυχολογία, δυναμική, διατήρηση του αήττητου σερί.
Όλα τα πιο πάνω αποτελούν σημαντικό κίνητρο για τους οπαδούς της ομάδας μας να ταξιδέψουν στην Πάφο για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Μιλόγεβιτς. Ομονοιάτες από κάθε άκρη της Κύπρου θα κάνουν το ταξίδι για την Πάφο, κι αν βολέψει και ο καιρός ο αριθμός θα είναι πολύ εγαλύτερος. Μια μικρή εκδρομούλα για την Ομόνοια δεν είναι τίποτα για τον φίλαθλο της ομάδας, που ποτέ δεν την άφησε μόνη.
Καραβάνια θα ταξιδέψουν, λοιπόν, στην Πάφο για να δοθεί άλλη μια μάχη. Για όσους νομίζουν ότι το ματς θα είναι εύκολο, κάνουν λάθος. Σαφώς και από την Ομόνοια εξαρτάται, όμως ο αντίπαλος έχει κάθε λόγο να τα δώσει όλα για τη νίκη. Άλλωστε κανένα ματς δεν τελειώνει πριν αρχίσει.
Ο 12ος παίκτης θα είναι και πάλι εκεί, να δώσει τη δική του μάχη, αυτή της κερκίδας και να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία. Η ανατολική εξέδρα του Παφιακού επιβάλλεται και θα έχει έντονο πράσινο χρώμα και παλμό. Η Ομόνοια είναι ανώτερη, πρέπει να κερδίσει, ώστε να ακολουθήσει το ματς κυπέλλου και πάλι με την Πάφος 
FC και ακολούθως ντέρμπι.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa