ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαρφωμένοι στο στόχο

Καρφωμένοι στο στόχο

Στο στόχο της πρόκρισης βρίσκονται καρφωμένοι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν τους παρασύρει, αντιθέτως ξέρουν πως θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και πάλι για να πετύχουν δεύτερη νίκη και να περάσουν πανηγυρικά στον επόμενο γύρο. Μπροστά στον κόσμο τους, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αποδώσουν το μέγιστο και να ικανοποιήσουν όσους θα δηλώσουν παρόντες στο ΓΣΠ, το απόγευμα της Πέμπτης (19:00).

Bet on Alfa

Και δεν θα είναι λίγοι, αφού η επιτυχία της ομάδας μας στο Μαυροβούνιο, συνδυάζοντας και καλή εμφάνιση για την εποχή, έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών. Ο πράσινος λαός ίσως ξεπεράσει και τις 10.000, εκπληκτικός αριθμός για πρώτο παιχνίδι, περί τα τέλη Ιουλίου όπου αρκετοί βρίσκονται σε διακοπές. Η παρουσία του κόσμου θα τονώσει την ομάδα, αλλά και το ταμείο του σωματείου, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Ο Καϊάφας και οι παίκτες του πιάνουν δουλειά και πάλι, στις 19:00, στο «Ηλίας Πούλλος», μετά το χθεσινό ρεπό. Ο προπονητής μας δεν υπολογίζει, πλέον, τον Σκαραμοτσίνο και καλείται να καταλήξει στον αντικαταστάτη του. Πιθανό να παίξει ο Κακουμπάβα, όμως είναι νωρίς για εκτιμήσεις, όπως και για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει στον επαναληπτικό.

Πάντως, ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν ήταν στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας ή δεν υπολογίζονταν, παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Μαργκάσα αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από αύριο και ενδέχεται να είναι στην αποστολή, όχι όμως και στην ενδεκάδα, λόγω αποχής.

Autoremarketing

Bet on Alfa