ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Κατακτητές των Βαλκανίων»

«Κατακτητές των Βαλκανίων»

Ο τίτλος που ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας, μετά τη σημερινή κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ είναι: «Κατακτητές των Βαλκανίων». Μετά το Μαυροβούνιο ακολουθεί, είτε η Βοσνία είτε τα Σκόπια. Ναι, δεν πρέπει να προτρέχουμε, αφού υπάρχει ο επαναληπτικός με την Μπούντουτσνοστ την Πέμπτη στο ΓΣΠ, όμως το 2-0 εκτός έδρας μας επιτρέπει να κάνουμε όνειρα. Μόνο αν έχει τάσεις αυτοκαταστροφής η Ομόνοια, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως την εικόνα που έβγαλαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του «Γκράντσκι», δεν θα είναι παρούσα στην επόμενη φάση.

Bet on Alfa

Η κλήρωση μας χαμογέλασε, ο τροχός γύρισε και είναι η ευκαιρία μας. Η Ομόνοια αξίζει κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, από την τύχη που είχε τα προηγούμενα χρόνια και είναι καιρός να το εκμεταλλευτεί. Μπορεί ο προϋπολογισμός να μειώθηκε, να αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τα συμβόλαια που είχαν οι προκάτοχοί τους, όμως μπάλα δεν παίζουν τα συμβόλαια.

Ο Καϊάφας, αν κρίνουμε από το πρώτο επίσημο δείγμα, φτιάχνει πειθαρχημένη και σκληροτράχηλη ομάδα, που θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο, θα έχει τσαγανό και φινέτσα για διάκριση, σε Ευρώπη και Κύπρο. Η μιζέρια δεν έχει χώρο στις τάξεις της Ομόνοιας. Ναι, να είμαστε ρεαλιστές, από την άλλη όμως δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα. Βήμα – βήμα και όλα γίνονται. Πάμε για τον επαναληπτικό με την Μπούντουτσνοστ και μετά να δώσουμε συνέχεια στην… κατάκτηση των Βαλκανίων.

Autoremarketing

Bet on Alfa