ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚεφαλιά... πρόκρισης ο Αλόνσο! (vid)

Κεφαλιά… πρόκρισης ο Αλόνσο! (vid)

Το γκολ του Μάρκος Αλόνσο στο 86′ ήταν αρκετό για να δώσει στην Τσέλσι τη νίκη (1-0) στην Πράγα κόντρα στη Σλάβια και το μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά!

Bet on Alfa

Η Σλάβια έβαλε δύσκολα στην Τσέλσι, οι Μπλε βρήκαν πολλά εμπόδια στην Πράγα, αλλά από το μαγικό πόδι του εξαιρετικού Γουίλιαν και το κεφάλι του Αλόνσο έκαναν βήμα πρόκρισης (1-0) για τα ημιτελικά του Europa League. Στις 18 του μήνα ο επαναληπτικός στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η Τσέλσι εμφανίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, με τον Αζάρ και τον Καντέ να μένουν στον πάγκο. Η Σλάβια παρουσιάστηκε προσηλωμένη αμυντικά, είχε κλειστούς διαδρόμους κι έκανε δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου στο επιθετικό κομμάτι. Οι Μπλε δεν μπορούν να απειλήσουν και η μοναδική καλή φάση ήταν στο 25′ όταν από τη σουτάρα του Γουίλιαν η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη ο Σάρι πέρασε στο ματς τον Αζάρ, οι Λονδρέζοι ανέβασαν στροφές και φάνηκαν απειλητικοί με τον Γουίλιαν και τον Ζιρού. Βέβαια, η Σλάβια θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση, αλλά ο Τραορέ στο 80′ υποχρέωσε τον Κέπα σε μια απίθανη επέμβαση. Ωστόσο, η Τσέλσι είχε τη λύση για τη νίκη! Στο 86′ ο Γουίλιαν έκανε απίθανη σέντρα και ο Μάρκος Αλόνσο διαμόρφωσε το 1-0!

Σλάβια Πράγας: Κολάρ, Κουφάλ, Νγκαντεού- Νγκατζουί, Ντέλι, Μπορίλ, Τραορέ, Κραλ, Μασοπούστ (74’ Χουσμπάουερ), Σέφτσκι, Στοχ (64’), Ολαγίνκα (82’ Φαν Μπιούρεν).

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Κόβασιτς (68’ Καντέ), Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (75’ Λόφτους Τσικ), Πέδρο (59’ Αζάρ), Ζιρού, Γουίλιαν

Autoremarketing

Bet on Alfa