ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚινέζοι θέλουν τον Μπέιλ με διπλό μισθό και δωρεά...

Κινέζοι θέλουν τον Μπέιλ με διπλό μισθό και δωρεά από τη Ρεάλ

Ομάδα από την Κίνα διπλασιάζει τα χρήματα του Μπέιλ, αλλά δεν πληρώνει τίποτα στη Ρεάλ, η οποία όμως ψάχνει να τον πουλήσει με όχι λιγότερα από 70 εκατ. ευρώ.

Bet on Alfa

Δευτέρα πρωί η Ρεάλ ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Ολοι οι παίκτες της που έφτασαν στο προπονητικό κέντρο αποθεώθηκαν. Ολοι εκτός από έναν. Οι οπαδοί της ομάδας αποδοκίμασαν τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον οποίο η διοίκηση θέλει να ξεφορτωθεί, αλλά εκείνος αρνείται και κάθετε πάνω στο πλούσιο συμβόλαιό του.

powered by Rubicon Project
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός εισπράττει 15 εκατ. ευρώ ετησίως καθαρά, ενώ πρόταση ξεκάθαρη από ομάδα που να ενδιαφέρεται, δεν υπάρχει. Η Ρεάλ αξιώνει πάνω από 70 εκατ. και ο Ουαλός σούπερ σταρ έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών. Σύμφωνα με ισπανική τηλεοπτική εκπομπή όμως, υπάρχει ενδιαφέρον από κινεζικό club.

Το βασικό πρόβλημα ωστόσο, εκτός των άλλων, είναι ότι οι Κινέζοι ναι μεν είναι διατεθειμένοι να διπλασιάσουν τον μισθό του Μπέιλ, ώστε να τον ξελογιάσουν, αλλά θέλουν αυτό να γίνει, δίχως να πληρώσουν τη Ρεάλ. Και φυσικά κάτι τέτοιο στα χρόνια του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν τίθεται καν προς συζήτηση…

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa