ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚινήσεις από τη μέση και μπροστά

Κινήσεις από τη μέση και μπροστά

Πέντε μετεγγραφές υλοποίησε έως τώρα η Ομόνοια, με τις τρεις απ’ αυτές να έχουν ήδη ανακοινωθεί (Λούφτνερ, Τιάγκο, Περέιρα), ενώ άλλες δύο θεωρούνται «κλειστές», Ουζόχο και Λανγκ. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία και με τους δύο.

Bet on Alfa

Οι τέσσερις από τους πέντε πιο πάνω ποδοσφαιριστές είναι για την αμυντική γραμμή. Λούφτνερ και Λανγκ είναι κεντρικοί αμυντικοί, ο Περέιρα δεξιός μπακ και ο Ουζόχο τερματοφύλακα.

Πλέον, οι ενέργειες της Ομάδας Προγραμματισμού επικεντρώνονται σε ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Όχι, βεβαίως, πως δεν θα γίνουν άλλες για την άμυνα. Άλλωστε, η θέση του αριστερού μπακ ακόμη είναι «ορφανή», με τον Κορέια να παραμένει στο στόχαστρο κι ας απάντησε αρνητικά η Νέα Σαλαμίνα στην πρόταση της Ομόνοιας. Ανασταλτικός μέσος, κεντρικός μέσος, αριστερό εξτρέμ και δεύτερος επιθετικός, είναι οι σίγουρες οι κινήσεις που θα γίνουν μεσοεπιθετικά.

Τα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού έψαξαν ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάθε θέση, με κάποιους απ’ αυτούς να έχουν εντοπιστεί. Γίνονται επαφές, με στόχο το συντομότερο δυνατό να υπάρξει κατάληξη. Η προσπάθεια είναι όπως, ενταχθούν στο ρόστερ οι καλύτεροι δυνατοί ποδοσφαιριστές, αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά και θα οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Autoremarketing

Bet on Alfa