ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚινήσεις που κερδίζει (και) το ΛΑΟ της!

Κινήσεις που κερδίζει (και) το ΛΑΟ της!

Κακά τα ψέματα πριν το άκουσμα των ονομάτων των Ορτέγα, Εζρά και Μποτεάκ, υπήρχε μουρμούρα στις τάξεις μεγάλης μερίδας του κόσμου της Ομόνοιας. Περισσότερο ανησυχία για καθυστέρηση υλοποίησης μετεγγραφών. Τις τελευταίες ώρες, όμως, αλλάζει προς το καλύτερο το κλίμα για την Ομόνοια, με τον κόσμο να βλέπει πως γίνεται προσπάθεια ένταξης καλών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Παρόλο που όπως λέμε πάντα, στο γήπεδο θα κριθούν όλοι, φαίνεται οι κινήσεις που γίνονται βάσει βιογραφικού και στοιχείων των ποδοσφαιριστών, να προσθέτουν ποιότητα.

Bet on Alfa

Με την διαφαινόμενη ένταξη των Ορτέγα και Εζρά στο ρόστερ της Ομόνοιας, αφού και οι δύο βρίσκονται από τα ξημερώματα στην Πολωνία και σήμερα θα περάσουν από εξετάσεις και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές, η Ομόνοια κερδίζει και τον κόσμο της. Πέρα του ότι φαίνεται πως, θα κερδίσει ως ομάδα με την ένταξη των πιο πάνω ποδοσφαιριστών, κερδίζει και το ΛΑΟ της!

Αφού ολοκληρωθεί η ένταξη των πιο πάνω ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της Ομόνοιας, θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση αριστερού μπακ αλλά και επιθετικού. Ιδιαίτερα για την πρώτη περίπτωση η προσπάθεια όλο και εντείνεται αφού για τη συγκεκριμένη θέση, υπάρχει στο ρόστερ μόνο η επιλογή του Μανρίκε. Δεν είναι μακριά, λοιπόν, και η απόκτηση αριστερού μπακ.
Ο σχεδιασμός της Ομόνοιας ίσως ολοκληρωθεί με την προσθήκη ακόμη ενός μέσου, πιθανότατα ανασταλτικού και κεντρικού αμυντικού. Είναι δυο κινήσεις που ενδέχεται να γίνουν πριν εκπνεύσει η μετεγγραφική περίοδος, με την ελπίδα να είναι κάτι καλό.

Autoremarketing

Bet on Alfa