ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚι όμως, μπορούσε και για 4-0, 5-0 και παραπάνω!

Κι όμως, μπορούσε και για 4-0, 5-0 και παραπάνω!

Ο Κώστας Καϊάφας, στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με την Μέταλουργκ, θέλοντας να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή. Να μην περιμένει 4-0 ή 5-0, αλλά σταδιακή βελτίωση».

Bet on Alfa

Κι όμως, η Ομόνοια μπορούσε και για 4-0, 5-0 και πολύ μεγαλύτερο σκορ, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Ίσως και ο προπονητής να μην περίμενε τόσο καλή και κυρίως δημιουργική την ομάδα του.

Η Ομόνοια συνδύασε την ουσία με το θέαμα, κάτι που έμαθε και θέλει να βλέπει ο οπαδός της. Βεβαίως, πολλές φορές είσαι υποχρεωμένος να θυσιάσεις το θέαμα για την ουσία, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτή είναι που μετράει. Όπως είναι πιθανό να κάνει η ομάδα μας στα Σκόπια, αφού έχοντας το υπέρ της 3-0, έχει την ευχέρεια να παίξει με έξυπνη τακτική, με πρώτιστο στόχο να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα.

Παρόλο που όπως φάνηκε χθες, παίζοντας λίγη μπαλίτσα είναι σε θέση να πετύχει και δεύτερη νίκη και να σφραγίσει πανηγυρικά την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa