ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚορολόφσκι:" Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες πιθανότητες"

Κορολόφσκι:” Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες πιθανότητες”

Ο Γκάμπορ Κορολόφσκι μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Για τις αναμνήσεις  του στην Κύπρο: «Έχω κρατήσει πολλές καλές αναμνήσεις και στις δύο ομάδες που έπαιξα».

Αν ήταν καλύτερα στην Ομόνοια ή στον Απόλλωνα: «Είναι δύσκολη ερώτηση. Στιγμές είχα καλές και στις δύο ομάδες. Ένα από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα με την Ομόνοια, ο κόσμος τραγουδούσε το όνομά μου. Αλλά και στον Απόλλωνα είχα καλές στιγμές. Είναι δύο μεγάλες ομάδες, με σπουδαία παιχνίδια. Ίσως στην Ομόνοια επειδή ήμουν νεοφερμένος και ήταν όλα πρωτόγνωρα για μένα, έτσι το συναίσθημα να ήταν κάπως καλύτερο».

Τι κάνει τώρα: «Είμαι προπονητής της Φερεντσβάρος, στην ομάδα των Κ16 και βοηθός προπονητής στην εθνική φούτσαλ της Ουγγαρίας».

Αν παρακολουθεί το κυπριακό πρωτάθλημα: «Είναι λίγο δύσκολο να βλέπω παιχνίδια, όμως παρακολουθώ τα αποτελέσματα και την εξέλιξη της βαθμολογίας».

Για το γεγονός πως Ομόνοια και Απόλλων είναι στην πρώτη θέση: «Είναι ωραίο να βλέπω πως οι δύο πρώην ομάδες μου να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Ποιά ομάδα θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Αν πω Ομόνοια, οι απολλωνίστες δεν θα θέλουν να μου ξαναμιλήσω. Αν πως Απόλλων, οι ομονοιάτες δεν θα θέλουν να μου ξαναμιλήσουν. Πιστεύω πως η Ομόνοια έχει περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσει, αλλά αν το πάρει ο Απόλλωνας θα χαρώ εξίσου».

Το τελευταίο πρωτάθλημα του Απόλλωνα, ήταν με τον Κορολόφσκι: «Πριν από λίγες ημέρες είδα μία ανάρτηση από εκείνο το πρωτάθλημα, όταν στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση κερδίσαμε και πήραμε τον τίτλο».

Αν κρατάει επαφές με την Κύπρο: «Κρατάω επαφές με κάποιους πρώην συμπαίκτες μου σε Ομόνοια και Απόλλωνα, που μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο ή σε μηνύματα. Μιλάω και με τον κο Κίρζη, όχι συχνά, αλλά κρατάμε επαφές. Είχαμε βρεθεί και στην Ουγγαρία, βγήκαμε για φαγητό».

Αν υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στην Κύπρο ως προπονητή: «Για να δουλέψεις στην Κύπρο, πρέπει να είσαι προπονητής με εμπειρία και με γνώσεις. Θα πρέπει να είμαι έτοιμος για να το κάνω αυτό».

Για τον Άνταμ Λανγκ: «Παίζει και στην Εθνική ομάδα, τον ξέρω πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για την εξέλιξή του».

Autoremarketing

Bet on Alfa