ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚρίνεται το μέλλον των Σκέμπρι και Ασίς

Κρίνεται το μέλλον των Σκέμπρι και Ασίς

Τα επόμενα 24άωρα είναι σημαντικά για το μέλλον των Αντρέ Σκέμπρι και Νούνο Ασίς στην Ομόνοια. Οι δυο ποδοσφαιριστές αναμένουν πρόταση από τον Νταμπίζα. Ήδη ο Σκέμπρι ενημερώθηκε πως θα του γίνει προσφορά, αναμένει το ύψος της και κατά πόσο θα τον αφήσει ικανοποιημένο.

Bet on Alfa

Ο τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε τον Σκέμπρι πως, από τη στιγμή που έχει αυτός την ευθύνη για τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, να ξεχάσει το τι συζήτησε προηγουμένως με τη διοίκηση. Ο διεθνής άσος είναι σε αναμονή, προσδοκώντας ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη. Άλλωστε, το δήλωσε: «Στην Κύπρο μόνο για την Ομόνοια». Εκφράζεται αισιοδοξία πως οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Ωστόσο, ο Νταμπίζας για να είναι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο μίλησε και με άλλους ποδοσφαιριστές για την επίθεση. Δεν είναι τυχαίο που αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των Ίλιτς και Μανούσου.

Την ίδια ώρα, ο Ασίς είναι σε αναμονή ενημέρωσης για την πρόθεση του Νταμπίζα να τον κρατήσει ή όχι στην ομάδα μας. Αναλόγως θα του γίνει και πρόταση. Ο Ασις πρόσφερε πολλά στην Ομόνοια, αναγνωρίζεται με το παραπάνω η αξία του και είναι καλό να μείνει στην ομάδα μας. Αυτό αναμένουμε πως θα πράξει ο τεχνικός διευθυντης.

Autoremarketing

Bet on Alfa