ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚωνσταντίνος Ιακώβου: "Ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς το αυριανό...

Κωνσταντίνος Ιακώβου: “Ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς το αυριανό παιχνίδι”

Για τη σημασία του αυριανού (17/12, 20:30, Ελευθερία) αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας φούτσαλ, Κωνσταντίνος Ιακώβου, ο οποίος σημείωσε πως στόχος όλων στο Τμήμα είναι όπως κάνουν ξανά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πιστέψει σε αυτούς, μέσα από τις επιτυχίες που θα φέρουν.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Κωνσταντίνος Ιακώβου ανέφερε: “Η ομάδα δείχνει ότι είναι ανεβασμένη. Βδομάδα με βδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει για εμάς. Είναι ένας τελικός, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα παιχνίδι. Είμαστε 101% έτοιμοι και στοχεύουμε στη νίκη”.
Για τις προοπτικές που προσφέρει ο αυριανός αγώνας: “Όσο βελτιωνόμαστε, θα διεκδικούμε με καλές πιθανότητες το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν θα καθορίσει κάτι, διότι υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια. Όμως, εάν κερδίσουμε, τότε θα προσεγγίζουμε τη συνέχεια με πολύ καλύτερες προοπτικές”.
Όσο για τα σημαντικά στοιχεία που χρειάζονται για να κερδίσεις τέτοιου χαρακτήρα παιχνίδια, επεσήμανε: “Σημαντικό ρόλο παίζει η συγκέντρωση στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, χρειάζεται να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Ωστόσο, το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι το πάθος. Όποια ομάδα βγάλει το περισσότερο πάθος, θα έχει προβάδισμα για νίκη. Διαβεβαιώνω εκ μέρους των συμποδοσφαιριστών μου, ότι το πάθος είναι το κύριο στοιχείο της ομάδας”.
Ακολούθως, ο Κωνσταντίνος Ιακώβου υπογράμμισε πως η ομάδα μας είχε πεισμώσει μετά το ξεκίνημα που είχε στο πρωτάθλημα: “Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Όμως, αυτό μας πείσμωσε, δουλέψαμε ακόμη πιο σκληρά και αρχίσαμε να καλύπτουμε μέρος του χαμένου εδάφους. Οι συνεχόμενες νίκες μας βοήθησαν να ανέβουμε και ψυχολογικά. Δίχως αμφιβολία, η ποιότητα της ομάδας μας δεν φαίνεται από τη θέση που κατέχουμε στη βαθμολογία”.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε αναφορικά με τους δικούς του στόχους: “Αυτός είναι ο πέμπτος μου χρόνος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Νίκη σε κάθε παιχνίδι και κατακτήσεις τίτλων. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Ο ένας βοηθά τον άλλο. Ανεβάζουμε το επίπεδό μας, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά”.
Τέλος, ο Κωνσταντίνος σημείωσε αναφορικά με τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: “Αναγνωρίζουμε ότι είχαμε απογοητεύσει τον κόσμο στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως θέλουμε να τον κάνουμε να νιώσει ξανά περήφανος για την ομάδα μας και να πιστέψει ξανά σε εμάς, μέσα από τις επιτυχίες μας. Αυτός είναι η κινητήρια μας δύναμη και τον θέλουμε δίπλα μας, στο γήπεδο”.
* Η εισφορά εισόδου στον αυριανό αγώνα έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο, την ημέρα του αγώνα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa