ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚόντρα στην Ουκρανία, ντεμπούτο Χριστοφόρου (τηλεοπτικό το παιχνίδι)

Κόντρα στην Ουκρανία, ντεμπούτο Χριστοφόρου (τηλεοπτικό το παιχνίδι)

Αποστολή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απόψε (21:00) για την Εθνική ομάδα των Ανδρών της Κύπρου, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εθνική Ουκρανίας. Ο αγώνας είναι φιλικός, όμως έχει μεγάλη σημασία και για τις δύο ομάδες. 

Bet on Alfa

Για την Εθνική μας, με το αποψινό φιλικό ανοίγει ο κύκλος προετοιμασίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 ενώ αποκτά και επιπρόσθετη σημασία αφού την ευθύνη της ομάδας θα έχει για πρώτη φορά ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου.

Η Εθνική Ουκρανίας συμμετέχει στην τελική φάση του EURO 2016 που θα γίνει το καλοκαίρι στη Γαλλία και με το φιλικό αυτό, μπαίνει ουσιαστικά σε φάση προετοιμασίας ενόψει της διοργάνωσης αυτής.

Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο της Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Το στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο με 30.000 θεατές αφού μέχρι χθες είχαν πουληθεί 20.000 εισιτήρια. 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα. Και οι 23 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή είναι διαθέσιμοι και ο προπονητής καλείται να επιλέξει τους έντεκα πιο έτοιμους. Ο αριθμός των αλλαγών που δικαιούται να πραγματοποιήσει απόψε η κάθε ομάδα είναι πέντε.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Plus Tv στις 21:00!

Autoremarketing

Bet on Alfa