ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚύμα στήριξης στον Κεν από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (pics)

Κύμα στήριξης στον Κεν από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (pics)

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μπορεί να έκανε λόγο για ευθύνες που μοιράζονται 50-50 στον Κεν και τους ρατσιστές οπαδούς της Κάλιαρι, όμως, ο νεαρός επιθετικός της Γιουβέντους λαμβάνει τρομερή στήριξη από τους συναδέλφους του…

Ο Κεν διαμόρφωσε το τελικό 2-0 των «μπιανκονέρι» το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Κάλιαρι κι έχοντας ακούσει στο διάστημα της παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο τους ήχους μαϊμούδων από τους οπαδούς των γηπεδούχων, πήγε και στάθηκε μπροστά τους σε μια ένδειξη αντίδρασης και διαμαρτυρίας.

Ο Μπονούτσι προκάλεσε έκπληξη κατηγορώντας τον Κεν για το γεγονός πως προκάλεσε αντί να μη δώσει καμία σημασία, ωστόσο, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στηρίζει μαζικά τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, μέσω social media.

«Είναι ντροπή να μιλάμε ακόμα για ρατσισμό το 2019, πρέπει επιτέλους να σταθούμε απέναντι σε αυτό και να μιλήσουμε» έγραψε ο Ντεπάι, ενώ, ο Εβρά σχολίασε: «Μπράβο στον Μόιζε Κεν που όρθωσε ανάστημα και τους έδειξε ποιος είναι το αφεντικό».

Υπέρ του πανηγυρισμού του 19χρονου φορ τάχθηκε και ο Πολ Πογκμπά, αναφέροντας: «Στηρίζω κάθε προσπάθεια καταπολέμησης του ρατσισμού. Είμαστε όλοι ίσοι».

Μια φωτογραφία του Κεν έβαλε και ο Μπλες Ματουϊντί, γράφοντας απλά: «Άσπρο και λευκό. Πείτε όχι στον ρατσισμό».


https://www.instagram.com/p/BvxM7efJE_I/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BvyWw90l5Rd/?utm_source=ig_web_copy_link

Bet on Alfa

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa