ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚύπελλο… η ελπίδα της

Κύπελλο… η ελπίδα της

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, φαντάζει δύσκολο όμως όχι ακατόρθωτο για την Ομόνοια να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος. Είναι νωρίς, όμως η εικόνα που παρουσιάζει δεν πείθει ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Θα πρέπει να γίνουν πολλά στη συνέχεια.

Bet on Alfa

Για την ώρα, ο στόχος είναι να βρίσκεται στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος και στην πορεία, αναλόγως της διαφοράς τουλάχιστον από την τέταρτη ομάδα, θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες. Θα είναι τραγικό για την Ομόνοια να μην μπει στην εξάδα και να μείνει στο κάτω γκρουπ.

Το Κύπελλο, τη δεδομένη στιγμή, μοιάζει ως η ελπίδα για διάκριση. Οι υποχρεώσεις για τον θεσμό αρχίζουν την Τετάρτη με αντίπαλο τον Ονήσιλο, σε αγώνα νοκ άουτ. Η Ομόνοια καλείται να φθάσει μέχρι το τέλος, να διεκδικήσει το τρόπαιο. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζεται αυτά τα παιχνίδια και αν της… κάτσει και η κλήρωση, γιατί όχι.

Η βελτίωση της ομάδα απαραίτητη. Ο Αναστασίου έχει πολλά να αλλάξει και με την προσδοκία πως, οι μετεγγραφές Ιανουαρίου θα προσφέρουν, υπάρχει η ελπίδα στο Κύπελλο. Θα πρέπει να καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές ότι, έχουν υποχρέωση να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Οι πλείστοι δεν έχουν καταλάβει που ήλθαν, όπως και ο Άνχελ Γκόμεθ. Κάποιος ας προσπαθήσει έστω και τώρα, να τους μεταφέρει που ήλθαν, ποια είναι η Ομόνοια και οι απαιτήσεις. Αλλιώς, όλοι σπίτια τους.

Autoremarketing

Bet on Alfa