ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΚώδικας Ευρώπη: Το πάθημα να γίνει μάθημα... (pic)

Κώδικας Ευρώπη: Το πάθημα να γίνει μάθημα… (pic)

Βρισκόμαστε 2 στροφές πριν το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος…

Bet on Alfa

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τον βαθμολογικό πίνακα για ευκολία κατανόησης των δεδομένων:

vathm

Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για φέτος είναι η εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Και εκεί που φαίνεται ότι δεν είναι και δύσκολο κατόρθωμα εντούτοις αναλογιζόμενοι την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα μας, τίποτα δεν είναι εύκολο. Δυστυχώς υπό άλλες συνθήκες και μέχρι πριν δύο εβδομάδες η διαφορά δεν θα ήταν απαγορευτική ούτε για τον ίδιο τον τίτλο… ΌΜΩΣ η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιστικά φέτος υπέπεσε σε τραγικά λάθη σε όλο το πρωτάθλημα τα οποία σήμερα κοστίζουν και κάνουν την κατάσταση δυσκολότερη. Θεωρούμε ότι το ζήτημα προγραμματισμός είναι μόνο το ένα κομμάτι της πίτας. H ήττα από την προτελευταία Πάφο, καθώς και άλλοι εύκολοι χαμένοι βαθμοί είναι αποτέλεσμα αυτοχειρίας και όχι αδυναμίας.

Κοιτάζοντας μπροστά, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να αντιπαλέψει Ένωση και Αέλ για τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Ο στόχος είναι 2 νίκες καθαρές σε αυτούς τους αγώνες που θα μας φέρουν στους 49 βαθμούς. Με 49 βαθμούς πριν τα playoff σημαίνει αυτόματα πιο κοντά στην τετράδα από ότι σήμερα ή ακόμα και μέσα στη τετράδα! Οι αγώνες Άεκ – Απόλλων και Απόλλων – Αποέλ θα φέρουν χάσιμο βαθμών στην τετράδα, έτσι η ΟΜΟΝΟΙΑ με κάθε τρόπο εφόσον νικήσει είναι πιο κοντά πριν τα playoff.

Συνταγή Ευρώπης: Κρατάμε τα θετικά και  διορθώνουμε λάθη…

Στον Δεύτερο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε καλύτερο πρόσωπο στα ντέρμπι πέραν αυτού με το Αποέλ. Η συγκομιδή βαθμών στα ντέρμπι ήταν μεγαλύτερη από τον πρώτο γύρο. Αυτό το στοιχείο δεν το λέμε για να παρηγορηθούμε αλλά είναι βασικό στοιχείο που πρέπει να αξιοποιήσουμε πριν την έναρξη των μπαράζ που θα είναι μόνο ντέρμπι.

Ο προπονητής πλέον έχει ξεκάθαρη εικόνα και των θετικών αλλά και των αδυναμιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Του έχουμε εμπιστοσύνη στα δύσκολα του Μιλόγεβιτς. Ελπίζουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ έστω και την υστάτη να αποκτήσει την πολυπόθητη σταθερότητα στο διάστημα που έμεινε διορθώνοντας αμυντικά και άλλα λάθη. Χρειάζεται να δείξει μέταλλο έστω και τώρα που στα μπαράζ θα έχει ρόλο ρυθμιστή και όχι πρωταγωνιστή. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε την Ευρώπη. Το ρόστερ είναι ικανό για θαύματα φτάνει να δείξει εκείνο το πείσμα που του λείπει από την αρχή της χρονιάς. Επίσης τα κοράκια του κατεστημένου, αν υπάρχει έστω και μία ελπίδα να αφήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός, θα το κάνουν με ευχαρίστηση. Μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα πάρουν από αυτό παρά να δώσουν τον τίτλο στο Αποέλ. Γι αυτό δεν πρέπει να ρισκάρουμε σε κανένα σημείο.

Είναι και το κύπελλο… 

Κάτι χρωστά σε αυτόν τον περήφανο και πληγωμένο κόσμο η ομάδα μας φέτος… Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στους 4 του κυπέλλου. Με όποια ομάδα και να πέσει θα είναι ντέρμπι ο αγώνας. Άρα η αγωνιστική σταθερότητα και το μέταλλο είναι στοιχεία που μπορούν να φέρουν μέχρι και το κύπελλο. Κύπελλο συνεπάγεται και απευθείας Ευρώπη. Το είπαμε πολλές φορές πως η μπάλα είναι στα πόδια των παικτών… Ο κόσμος είναι εκεί και θα είναι. Περιμένουμε έστω και τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να μας χαρίσει χαμόγελα και περηφάνια. 

Autoremarketing

Bet on Alfa