ΑρχικήUncategorizedΚώστας Βασιλείου: "Φίλαθλε,οπαδέ της Ανόρθωσης,του Απόλλωνα, της Αέλ,της Αεκ...

Κώστας Βασιλείου: “Φίλαθλε,οπαδέ της Ανόρθωσης,του Απόλλωνα, της Αέλ,της Αεκ σε σένα θέλω να απευθυνθώ σήμερα”

Mια ενδιαφέρουσα άποψη έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρώην μέλος του Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κώστας Βασιλείου:

Bet on Alfa

“Φίλαθλε,οπαδέ της Ανόρθωσης,του Απόλλωνα, της Αέλ,της Αεκ σε σένα θέλω να απευθυνθώ σήμερα.
Απευθύνομαι σε σένα γιατί μόνο εσύ μπορείς να αλλάξεις αυτό που συμβαίνει στο κυπριακό ποδόσφαιρο.Εγώ βλέπεις είμαι στην απέναντι…ξέρεις τι εννοώ.Μόνος μου δεν μπορώ να το αλλάξω.Εσύ μπορείς,θα σου εξηγήσω πιο κάτω γιατί.
Σε σένα απευθύνομαι που για δεκαετίες προσπάθησαν να σε πείσουν και εν μέρη τα κατάφεραν ,πως αυτό που σε κατατρέχει έχει μέν όνομα αλλά ονομάζεται Λευκωσία.Αυτό που σε έπεισαν να ονομάζεις κατεστημένο της Λευκωσίας.Και που θεωρείς ότι μοιράζει την πίττα μια στον ένα και μια στον άλλο. Οτι μένεις στην απ έξω γιατί σε κυνηγούν οι Λευκωσιάτες.
Ειλικρινά δεν βλέπεις τι γίνετε?.Ειλικρινά θεωρείς εμάς το ίδιο με τους άλλους?.Δεν γνωρίζεις ποια παράταξη ελέγχει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ομοσπονδία, (της οποίας παράγοντες είναι μέτοχοι συγκεκριμένου σωματείου), διαιτησία, παρατηρητές, δικαστικές, τα πάντα.
Δεν θυμάσαι πως ακόμη και όταν πήρες πρωτάθλημα δεν το πάλεψες μαζί τους αλλά μαζί μου?.Δεν θυμάσαι Ανορθωσιάτη πως όταν το πήρες είχες γαλαξία αστέρων και ήσουν 3 σκαλιά πιο πάνω?.Τώρα δεν μπορείς να είσαι 3 σκαλιά πιο πάνω.Και έχεις δύο επιλογές.Να αντιδράσεις και να βοηθήσεις να αλλάξουν τα πράγματα η να σωπάσεις και να είσαι κομπάρσος,όπως και γω.
Δεν θυμάσαι Απολλωνίστα πότε διεκδίκησες πρωτάθλημα?.Οταν ο Φέρνερ έφτιαξε μια υπερ-ομάδα που μπορούσε να κερδίσει ακόμη και διαιτησία.Τώρα δεν μπορείς,έλα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο ή κάτσε και σώπα.Εκτός αν γουστάρεις να ρθεις 2-3 χρονιές δευτεροτρίτος.
Εσυ οπαδέ της Αεκ τώρα μπορεί και να γουστάρεις,σε βλέπω και ευρώπη.Εσένα σε έπεισαν πως αμα είσαι 4αδα μια χαρά είναι.Εσμίξες τον 3ο-4ο Πεζοπόρο με την Επα και είσαι 4ός και ευτυχισμένος.Διέλυσε και η Αλκή και είσαι η ομάδα της πόλης.Τεράστιο επίτευγμα. Αμα σε ρίξουν ξανά στην β η Λευκωσία θα σου φταίει.
Αελίστα μου εσένα εν χρειάζεται να σου θυμίσω τίποτα.Εσύ κάτσε μέτρα τα μόνος σου.Εσένα φυσικά σε παίζουν αλλιώς.Σε χαμπάριασαν πως μασάς και ομολογώ πως κάποιες φορές σε αδικούν ακόμη και μαζί μου. Οχι για να διεκδικήσω γω τίποτα αλλά για να σε κάνουν να με μισήσεις.Τίτλους πάντως δεν σου στερώ.Όπως και να χει κομπάρσος θα είσαι αν δεν αντιδράσεις.Θα πάιρνεις και ένα πρωτάθλημα κάθε 3…γενιές και όλα καλά.Κυπελλάκι απολιτικ αελίστα έχεις να πάρεις από τον καιρό του “έξω ο Λώρης (του ακελ ) απο την αελ”.Οί μικρότεροι δεν τα ξέρουν αυτά.Μια χαρά τα θυμάμαι εγώ. 
Είστε λοιπόν κομπάρσοι στο θέατρο που συμμετέχω και γώ. Κομπάρσοι σε ένα θέατρο που εμείς όλοι κουβαλάμε τους θεατές και που αντί για πρωταγωνιστές είμαστε καραγκιόζηδες.
Μην μου πεις πως δεν φώναξα για σένα γιατί ναι φώναξα.Πήγαινε πίσω και δες.Ναι σε υπερασπίστηκα.Μάλλον όχι εσένα.Το δίκαιο.
Η θα το αλλάξουμε λοιπόν το θεατράκι και θα δημιουργήσουμε καθαρό και τίμιο ποδόσφαιρο ή θα το ανεχτούμε και θα σκάσουμε.Αν δεν πιέσεις τις διοικήσεις σου να αλλάξουν ρότα και να πάψουν να σε χρησιμοποιούν στο θεατράκι του Φούλη λυπάμαι μα αυτά θα ζεις.Αν σε σοκάρω συγνώμη,αν σου θίγω την εθνική παράταξη και πάλι συγνώμη αλλά την συγνώμη που δεν θα δεις ποδοσφαιρική χαρά ζήτησε την από αλλού.Απ τα ξαδερφάκια σου.
Και κάτι τελευταίο.Θυμάσαι που σε έπεισαν ότι τα αρνιά είναι στα αριστερά?.Μπάαα (και όχι μπεεε) τα αρνιά είναι αυτά που βρίσκονται στο ίδιο μαντρί με τον Λύκο που συνυπάρχουν ,που συσκέπτονται, που ελπίζουν σε κανένα κοκαλάκι (η χορταράκι).Και αυτά δεν έχουν χρώμα κόκκινο η πράσινο.
Με τον ΑποεΛύκο εσύ είσαι πρώτα ξαδερφάκια και μην το ψάχνεις.Ο λύκος δεν καταλαβαίνει ούτε καν από συγγένειες,ξέρει μόνο το δικό του…αν με εννοείς τι εννοώ.”

Autoremarketing

Bet on Alfa