ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛάθος το πείραμα και ΔΙΚΑΙΗ ήττα

Λάθος το πείραμα και ΔΙΚΑΙΗ ήττα

H OMONOIA δέχτηκε την πρώτη ήττα στην φετινή χρονιά από την Πάφο με 2-1 σε αγώνα στο Στέλιος Κυριακίδης για την 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου Ππρωταθλήματος CYTA.

Bet on Alfa

H OMONOIA που παρατάχθηκε στο γήπεδο με σύστημα 4-4-2 μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για ένα δεκάλεπτο πίεσε την Πάφο ασφυκτικά δημιουργώντας μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Η άμυνα της Πάφου έδειχνε να τα έχει χαμένα όμως  για καλή τους τύχη οι γηπεδούχοι δεν είδαν την εστία τους να παραβιάζεται.

Με την πάροδο του χρόνου η Πάφος κέρδιζε μέτρα και κράτησε περισσότερο μπάλα, χωρίς όμως να γίνει επικίνδυνη μπροστά από την εστία του Ουζόχο. Από την άλλη η ΟΜΟΝΟΙΑ οργανωμένα δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις, όμως στις αντεπιθέσεις βρήκε ευκαιρίες και είδε μάλιστα και μια φορά την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έλεγχε το ρυθμό και έφτιαξε ευκαιρίες για να προηγηθεί. Το γκολ ήρθε στο 66ο λεπτό με μια εκπληκτική ενέργεια του Λέζιακς, ο οποίος έδωσε κάθετη μπαλιά στον Τιάγκο και αυτός με την σειρά του έστρωσε στον Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-0.

Μάλιστα ένα λεπτό αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της, όμως στην αντεπίθεση και μετά από σωρεία λαθών από την αμυντική γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μας δέχτηκε την ισοφάαριση.

Από εκεί και πέρα όμως το ΧΑΟΣ…. Η Πάφος είχε συνεχώς την μπάλα στην κατοχή της, οι ποδοσφαιριστές μας έμοιαζαν κουρασμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν. Ο κύριος Μπέργκ προσπάθησε να διορθώσει κάποια πράγματα ρίχνοντας στον αγώνα του Ορτέγκα και Χριστοφή, και μετατρέποντας το σύστημα σε 4-2-3-1 όμως και πάλι η εικόνα ήταν η ίδια.

Πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις και δώρα στους ποδοσφαιριστές της Πάφου. Φυσιολογικά στο 87ο λεπτό ένα από αυτά τα λάθη τα εκμεταλλεύτηκε η Πάφος κι έκανε την ολική ανατροπή.

Δυστυχώς όλα πήγαν λάθος στον σημερινό αγώνα από το σύστημα (4-4-2), τις αλλαγές, τα αμέτρητα λάθη στις μεταβιβάσεις… Κι εκεί που έδειχνε η τυχη να μας “χαμογελά¨ κάναμε ότι περνά από το χέρι μας για να της πούμε ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να διαχειριστεί την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα η οποία πληγώνει, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, και να σηκώσει κεφάλι ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με την Ανόρθωση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω και οφείλουμε  να κοιτάξουμε τα λάθη μας (που ήταν πολλά) και να τα βελτιώσουμε.

Πάφος FC: Ρούτκο, Γουίλιαμς (89΄ Σάνι), Σιρόκ (85΄ Ράσιτς), Λαφράνς, Βαλεριάνος, Μπεσάρα, Πανός, Αρατζούρι, Σακό (61΄ Βα), Πάντσεον, Νέμετς

Στον πάγκο οι Πέτρου, Αντωνίου, Σάνι, Φυλακτού, Φιλιώτης, Λελιούκιν, Καπράλ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Λούφτνερ, Λέσιακς, Εζρά (78΄ Χριστοφή), Λανγκ, Γκόμεθ, Ντάρμπισαϊρ, Κούσουλος, Μαυρίας, Τιάγκο, Μίκου (78΄ Ορτέγα)

Στον πάγκο οι Παναγή, Χούμποτσαν, Περέιρα, Μανρίκε, Κατελάρης, Μποτεάκ,  Κακουλλής

 

Autoremarketing

Bet on Alfa