ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛογικά εκτός μόνο ο Λόπες!

Λογικά εκτός μόνο ο Λόπες!

Το φιλικό με τον Ερμή, την Κυριακή στις 19:00 στο ΓΣΠ, κρίνεται εκ νέου σημαντικό και δυνατό. Προσφέρεται για τον Πάμπο Χριστοδούλου να εξάγει και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, τον βαθμό ετοιμότητας τους αλλά και για να δει σε πιο βαθμό θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις.

Bet on Alfa

Βάσει των δεδομένων που επικρατούν σήμερα στην ομάδα, μόνο ο Ράφαελ Λόπες δεν υπολογίζεται για το μεθαυριανό φιλικό παιχνίδι. Ως γνωστόν, ο Πορτογάλος επιθετικός θα χρειαστεί 3-4 βδομάδες για να είναι σε θέση να αγωνιστεί και πάλι, μετά την εξάρθρωση ωμοπλάτης στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι Κανού και Εκίθα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και λογικά ο Κύπριος τεχνικός θα τους δώσει χρόνο συμμετοχής. Για τον Κανού, εφόσον αγωνιστεί, θα είναι η πρώτη του παρουσία σε φιλικό αγώνα στην Κύπρο. Υπάρχει ανυπομονησία από τον κόσμο της ομάδας για να δει τον Βραζιλιάνο, που άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά στην Πολωνία.

Autoremarketing

Bet on Alfa