ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΛουίς Σουάρες: «Μετά το Άνφιλντ, για καιρό δεν ήθελα...

Λουίς Σουάρες: «Μετά το Άνφιλντ, για καιρό δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι»!

Έχοντας ανακτήσει πλέον την ψυχολογική δύναμη για να επαναφέρει σκηνές στο μυαλό του για όσα συνέβησαν στο «Άνφιλντ» την επική βραδιά που η Λίβερπουλ έφτασε στο 4-0 επί της Μπαρτσελόνα και πέρασε στον τελικό του Champions League, ο Λουίς Σουάρες ανέφερε ότι δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι και μαζί με τους συμπαίκτες του υπέφεραν για πολύ καιρό…

Bet on Alfa

Οι «μπλαουγκράνα», βίωσαν με τον χειρότερο για εκείνους τρόπο που το «Άνφιλντ» κάνει τις ευρωπαϊκές βραδιές… μαγικές και ανεξήγητες.

powered by Rubicon Project
Μετά το δικό τους 3-0 επί της Λίβερπουλ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό την περασμένη σεζόν, οι «κόκκινοι» μεταμορφώθηκαν, το γήπεδο… τράβηξε στον πάτο τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε και η ομάδα του Κλοπ έφτασε στο 4-0 σε 90′ αγώνα για να πάρει μια επική πρόκριση.

Ο Μέσι, ο Πικέ και άλλοι έχουν αναφερθεί στον πολύ μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο που είχε εκείνο το ματς στην ψυχοσύνθεσή τους, με τον Λουίς Σουάρες να λέει σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Ξέραμε πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα στο Άνφιλντ για εμάς, είχα φροντίσει να ενημερώσω όλους τους συμπαίκτες μου για όσα συμβαίνουν σε εκείνο το γήπεδο. Τα γνωρίζαμε όλα. Ήταν μέρες, εβδομάδες, κατά τις οποίες υποφέραμε… Πηγαίναμε τα παιδιά μας στο σχολείο, στις αθλητικές τους δραστηριότητες και υποφέραμε. Εγώ δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι για πολύ καιρό…».

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa