ΑρχικήDaily NewsΜάγκες, τώρα ή ποτέ!

Μάγκες, τώρα ή ποτέ!

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να βάλουμε έξτρα πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, αγωνιζόμενοι στην Ομόνοια, μια μεγάλη ομάδα, γνωρίζουν πως πάντα υπάρχει η πίεση του πρωταθλητισμού, της διάκρισης. Όπως και να το κάνουμε όμως, το σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (17:00) είναι μιας επιλογής. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλει η Ομόνοια να υλοποιήσει το στόχο της, κι ας υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μέχρι τον Μάιο.

Bet on Alfa

Πρόκειται για ένα ματς κομβικής σημασίας, με ενδεχόμενη επιτυχία να γεμίζει την ομάδα μας με πολλά εφόδια για τη συνέχεια. Άλλωστε, η Ομόνοια έχει την ανάγκη μιας μεγάλης νίκης και η πρόκληση είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της. Τώρα ή ποτέ! Η Ομόνοια είναι στα πάνω της, στα καλύτερά της και γιατί όχι λοιπόν να αποδράσει με το πολύτιμο «διπλό» από τη Λεμεσό, να ανέβει μια θέση στη βαθμολογία και να είναι εκεί, παρούσα. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα, στη νέα προσπάθεια με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο και 1.300 οπαδοί της Ομόνοιας θα είναι παρόντες. Τόσα ήταν τα εισιτήρια που παραχώρησε ο Απόλλων στο σωματείο μας. Να είστε σίγουροι πως και εισιτήρια για όλη την ανατολική εξέδρα να παραχωρούνταν ο κόσμος της Ομόνοιας θα τα εξαφάνιζε. Η «δίψα» είναι μεγάλη και ευχή όλων είναι όπως η ομάδα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους στο σημερινό ντέρμπι.

Εμπρός, λοιπόν, μάγκες. Παίξτε για τους εαυτούς σας, τον κόσμο σας, τη βαριά φανέλα που φοράτε και την ιστορία αυτού του ιστορικού συλλόγου. Ομόνοια, μπορείς!

Autoremarketing

Bet on Alfa