ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜέσο που να τρέχει, να «κόβει» και να δημιουργεί

Μέσο που να τρέχει, να «κόβει» και να δημιουργεί

Τα χαρακτηριστικά που έθεσε ως προτεραιότητα ο Γιάννης Αναστασίου για τον μέσο ποδοσφαιριστή που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του είναι τα ακόλουθα: Να τρέχει, να «κόβει» και να δημιουργεί παιχνίδι. Παράλληλα, να έχει κάποια παιχνίδια στα πόδια του στο πρώτο μισό της σεζόν, ώστε να μπορέσει να συνεισφέρει άμεσα.

Bet on Alfa

Πληροφορίες φέρουν του υπεύθυνους για τον προγραμματισμό, να έχουν εντοπίσει τέτοιους ποδοσφαιριστές, να έχουν κάνει ήδη κρούση και περιμένουν την απάντησή τους. Η Ομόνοια «χτύπησε» σε διάφορες αγορές. Ο πήχη τέθηκε ψηλά και καταβάλλεται προσπάθεια να αποκτηθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Μάλιστα, η Ομόνοια Ποδόσφαιρο, δεν θα διστάσει να πληρώσει, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια, για να κάνει «δικό» της τον ποδοσφαιριστή που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Θα είναι ευχής έργον να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του μέσου πριν το τέλος της εβδομάδας, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Αν δεν θα είναι από το ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα, να είναι στον επαναληπτικό κυπέλλου με την ομάδα της Λεμεσού στις 16 Ιανουαρίου.
Ακολούθως θα δοθεί έμφαση σε άλλη μια προσθήκη, που εκτός απροόπτου θα αφορά στην επιθετική γραμμή. Ο Μαυρίας ανεβάζει ρυθμό και δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή την Κυριακή, στην δύσκολη έξοδο στο Τσίρειο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa