ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜέταλλο νικητή και αντοχές

Μέταλλο νικητή και αντοχές

Εδώ που έφθασε η σεζόν, πέντε στροφές πριν το τέλος της, τους στόχους τους θα τους πετύχουν οι ομάδες που θα δείξουν μέταλλο νικητή και αντοχές.

Bet on Alfa

Η εμφάνιση της Ομόνοιας στο Τσίρειο ήταν τέτοια που συνοδεύτηκε από τα πιο πάνω στοιχεία. Έδειξε αντοχές όταν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, δεν επηρεάστηκε αλλά αντιθέτως αντέδρασε αμέσως και με χαρακτήρα και μέταλλο νικητή έφθασε στην ανατροπή.

Ήταν μια επιβλητική εμφάνιση, τέτοια που αρμόζει στο εκτόπισμά της. Μια μεγάλη ομάδα στα κρίσιμα ματς δείχνει τις αντοχές της και η Ομόνοια λειτούργησε έτσι το βράδυ του Σαββάτου και πανηγύρισε πανάξια ένα σπουδαίο «διπλό».

Αυτό είναι το ένα. Το άλλο και πιο σημαντικό είναι, να έχει και συνέχεια. Να βάλει τέλος στις εμφανίσεις, μια του ύψους και μια του βάθους. Να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, να βγάζει σε κάθε ματς το ίδιο πάθος και πείσμα.

Το Σάββατο έχει μια εξίσου δύσκολη αποστολή. Θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο, την τρίτη θέση και είναι δυο βαθμούς πίσω από την Ομόνοια. Με «διπλό» η διαφορά πάει στους πέντε βαθμούς και πλέον η ομάδα μας θα αποκτήσει σαφέστατο προβάδισμα έναντι της προσεχούς αντιπάλου της.

Με την ίδια φιλοσοφία που αντιμετώπισε τον Απόλλωνα, επιθετική και με μέταλλο νικητή, θα πρέπει να «χτυπήσει» το ματς. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα, στη δουλειά του προπονητή και το σκάουτινγκ που θα γίνει και προσδοκούμε σε άλλη μια μεγάλη νίκη. Άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο.

Autoremarketing

Bet on Alfa