ΑρχικήUncategorizedΜέτρια εμφάνιση...κακώς μέτρησε η ισοφάριση! (Α' μέρος)

Μέτρια εμφάνιση…κακώς μέτρησε η ισοφάριση! (Α’ μέρος)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δείχνει και το καλύτερο της πρόσωπο μέχρι στιγμής στον αγώνα.

Bet on Alfa

Λείπει το πάθος και η δημιουργικότητα. Η μεσαία γραμμή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν λειτουργεί σωστά. Ο Γεράσιμος Φυλακτού δεν κάνει καλό παιχνίδι ενώ ο Γκεόργκε Φλορέσκου προσπαθεί να βρει πατήματα. Δεν υπάρχει δέσιμο ανάμεσα στις γραμμές της ομάδας και έτσι λειτουργούμε λίγο πολύ σπασμωδικά.

Στην αμυντική γραμμή το δίδυμο Ρομαρίκ, Ρούνιε τα πάει καλά, όπως επίσης και ο Καρλίτος που συχνά πυκνά προωθείται και με φαρμακερές σέντρες δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα του αντιπάλου. Από μία τέτοια σέντρα προήλθε και το φανταστικό γκολ του Σιέρινταν. Από την άλλη ο Χαφέζ σήμερα είναι λίγο βαρετός . Αφήνει κενά αλλά επίσης χάνει την μπάλα και με ευκολία.

Ο Ασίς με την κλάση του δημιουργεί αρκετά προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου.

Στην επιθετική γραμμή ο Σιέρινταν ξεχωρίζει για το καλό παιχνίδι του και αμυντικά και επιθετικά, ενώ ο Ονησίφορος στάθηκε άτυχος καθώς αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή και την θέση του πήρε ο Μπαντιμπαγκά.

Τα διαιτητικά λάθη δεν λείπουν και σήμερα. Δύο φάσεις όμως πολύ σοβαρές κοστίζουν στην ομάδα μας μέχρι στιγμής. Είναι το χέρι πέναλτι από τον Αλαμπί που δεν δόθηκε, αλλά και το γκολ της Πάφου δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς η φάση ξεκίνησε από πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στο Χαφέζ.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa