ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜία εβδομάδα από την ανακοίνωση της κάρτας...

Μία εβδομάδα από την ανακοίνωση της κάρτας…

Την προηγούμενη Δευτέρα ο ΚΟΑ παρουσίασε την κάρτα φιλάθλου και άμεσα ξεκίνησε και η έκδοση της. Όπως μάλιστα έτρεξε να ενημερώσει ο ΚΟΑ λίγες μέρες μετά, η έκδοση της προχωρά μαζικά από τον κόσμο.

Bet on Alfa

Πλέον θα είναι απαραίτητη για είσοδο στους αθλητικούς χώρους όλων των ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, χειροσφαίριση)  από την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, κανένας φίλαθλος, άνω των 14 ετών, δεν θα μπορεί προμηθευτεί εισιτήριο για να εισέλθει σε αθλητικό χώρο, χωρίς προηγουμένως να εγγραφεί στο Μητρώο Φιλάθλων και να αποκτήσει την κάρτα του.
Για έκδοση κάρτας φιλάθλου, θα λειτουργούν συνεργεία σε όλα τα Στάδια που φιλοξενούν ποδοσφαιρικούς αγώνες πρώτης Κατηγορίας εκτός από το Παραλίμνι, όπου η έκδοση της κάρτας θα γίνεται στο Δημοτικό Μέγαρο.
Επίσης, η διαδικασία θα γίνεται και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.theasis.cy.net/koa/
Η κάρτα θα έχει διάρκεια δύο χρόνια και θα στοιχίζει ένα ευρώ όταν η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά και τρία ευρώ όταν γίνεται στα κατά τόπους συνεργεία.
Σιγή μέχρι στιγμής από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ…
Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μία βδομάδα μετά διερωτάτε ποια θα είναι η στάση σωματείου και εταιρείας σε αυτό το μέτρο καθώς και αν γίνονται οποιαδήποτε διαβήματα επίσημα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ως γνωστόν η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι πρότεινως είχε αντιδράσει αρνητικά σε αυτό το μέτρο που στην ουσία θα αποτελεί “φακέλωμα”.
Autoremarketing

Bet on Alfa