ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜαργκάσα και Όρσουλιτς εντός! Σκέψεις για 2 κανόνια...

Μαργκάσα και Όρσουλιτς εντός! Σκέψεις για 2 κανόνια…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποσπάσει το τρίποντο μέσα στο Παπαδόπουλος κόντρα στην Ανόρθωση, συνεχίζοντας την απόδοση του διπλού του Τσιρείου!

Bet on Alfa

Οι επιλογές του Μιλόγεβιτς και για αυτό τον αγώνα είναι αυξημένες με βέβαιους όμως απόντες τους Ρούνιε και Φλορέσκου που έφτασαν σε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών! Δεδομένοι θεωρούνται οι αντικαταστάτες των δύο!

Στην γραμμή της άμυνας το κενό Ρούνιε θα το καλύψει ο Όρσουλιτς. Ο Καντούτσης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ακόμη και έτσι είναι απίθανη η χρησιμοποίηση του.

Στον χώρο του κέντρου, θα χρησιμοποιηθεί η πετυχημένη συνταγή Μαργκάσα στην θέση Φλόρεσκου. Ο Ρενάτο, στον τελευταίο αγώνα στο Τσίρειο έδωσε και την ψυχή του και θεωρούμε ότι και το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση θα “φάει” το γήπεδο!

Κάτι άλλο ψήνεται στις προπονήσεις…

Η εξαιρετική απόδοση Σιέρινταν και Σκέμπρι στον τελευταίο αγώνα καθώς και η επιτυχημένη δοκιμή του Τσιρείου με δύο επιθετικούς, δεν αφήνει αδιάφορο τον Μιλόγεβιτς ο οποίος κάνει σοβαρές σκέψεις για αρχικό σχήμα με δύο επιθετικούς το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση!

Κατά τα άλλα Παναγή, Καρλίτος, Χαφέζ, Ρομαρίκ, Ασίς, Οικονομίδης, Κιρμ δεν φαίνεται να χάνουν την θέση τους στο αρχικό σχήμα!

Το νου σας στις κάρτες… 

Έξι παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ρομαρίκ, Κίρμ, Καρλίτος, Χαφέζ, Σιέρινταν και ο Ρουσιάς. Να θυμίσουμε πως στην επόμενη αγωνιστική έχουμε αιώνιο ντέρμπι και η ομάδα μας δεν πρέπει να παρουσιαστεί αποδεκατισμένη!

Autoremarketing

Bet on Alfa