ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜαρκάσα: "Είμαι εδώ για να βοηθώ την ομάδα" (Video)

Μαρκάσα: “Είμαι εδώ για να βοηθώ την ομάδα” (Video)

Ο Ρενάτο Μαργκάσα στο SigmaLiveSports. Δείτε τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων για τη νέα του θέση, τη νίκη επί του Εθνικού, τον προπονητή της ομάδας αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα.

Bet on Alfa

Για την νίκη στο ΓΣΠ μετά από δυο μήνες: «Ήταν μια νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως θα θέλαμε και όπως μας αρέσει. Το σημαντικό όμως είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς, και αυτός ήταν ο στόχος μας».

Για τον νέο του ρόλο στο γήπεδο, αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός: «Είμαι εδώ για να βοηθώ την ομάδα. Όλοι γνωρίζουν πως θέλω να βοηθάω, να παίζω αλλά και να κερδίζω. Δεν με ενοχλεί η θέση που θα αγωνίζομαι έστω και να στον αγώνα με τον Εθνικό αγωνίστηκα ως κεντρικός αμυντικός. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και όχι η θέση που θα αγωνιστώ».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Όλοι περιμένουν περισσότερα από την ομάδα. Ακόμη και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Επίσης χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για αφομοιώσουμε το παιχνίδι του νέου μας προπονητή. Είναι σίγουρο πως θα βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα».

Για τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς: «Έχουμε καλή εντύπωση. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να αποδείξουμε τις αξίζουμε. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για τον αγώνα με τη Δόξα που ακολουθεί την Τρίτη: «Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Δεν μας νοιάζει το πώς. Θα πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να κάνουμε βήματα προς τα μπρος. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του χρόνου και είναι σημαντικό να κρατήσουμε αυτό το σερί νικών. Οι νίκες μας δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε».

Ο Μαργκάσα έκλεισε την μίνι συνέντευξη με μια ευχή στα Ελληνικά: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Θέλω να τους παρακαλέσω να μας βοηθήσουν και με τον νέο χρόνο θα είμαστε καλύτεροι».

Πηγή

Autoremarketing

Bet on Alfa