ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜας κέρδισε με το… καλημέρα!

Μας κέρδισε με το… καλημέρα!

Η εμφάνιση της Ομόνοιας, απέναντι στην Μπούντουτσνοστ,στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Γνωρίζαμε ότι η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα, όμως δεν την περιμέναμε τόσο καλή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Όμως, για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι, άλλο τα φιλικά κι άλλο τα επίσημα. Μάλιστα, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού κάποιοι παίκτες που θεωρούνται βασικοί για διάφορους λόγους είναι εκτός.

Bet on Alfa

Η εμφάνιση ήταν μεστή, με τους ποδοσφαιριστές να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και να ακολουθούν κατά γράμμα το πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή τους. Πέτυχαν δυο γκολ σε εκτός έδρας ματς, όποια κι αν ήταν η δυναμικότητα του αντιπάλου, διατήρησαν το μηδέν παθητικό χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα και γενικά πραγματοποίησαν ώριμη εμφάνιση.

Η Ομόνοια μας κέρδισε με το καλημέρα και ακόμη είναι στην αρχή. Έχει πολλά να δώσει, σε Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις. Άντε να μας χαμογελάσει και η τύχη στην κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο και γιατί όχι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Όμως, βήμα – βήμα. Μπράβο και στον προπονητή μας, που κράτησε χαμηλούς τόνους, θέλοντας να διατηρήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που φάνηκε αμέσως σε δηλώσεις των Ακουισταπάτσε και Μορέιρα. Vamos Ομόνοια…

Autoremarketing

Bet on Alfa