ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜατ, το πιο τρανό παράδειγμα

Ματ, το πιο τρανό παράδειγμα

Η εικόνα που παρουσιάζει η Ομόνοια, είναι τραγική. Από παιχνίδι σε παιχνίδι, αντί να βελτιώνεται όπως υποσχέθηκε πάμπολλες φορές ο Άνχελ Γκόμεθ, συνεχώς παρουσιάζει όλο και πιο αρνητική εικόνα. Βρίσκεται σ’ ένα κατήφορο χωρίς φρένα.

Bet on Alfa

Οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, δείγμα ότι κάτι δεν πάει καλά όσον αφορά στην προετοιμασία τους, τη διαχείρισή τους και την επιστημονική στήριξή τους.

Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Πέτυχε μόλις ένα γκολ σε επτά ματς, ενώ δείχνει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενδεικτικό των πιο πάνω. Ο άνθρωπος προσπαθεί, τρέχει, μοχθεί, αλλά ως εκεί. Δεν έχει και την στήριξη των συμπαικτών του, αφού το πεδίο δράσης του είναι η αντίπαλη περιοχή, όμως η μπάλα σπάνια φθάνει εκεί.

Αν δεν γνωρίζαμε πως είναι ο Ματ αλλά ένας νεοφερμένος ποδοσφαιριστές, θα λέγαμε που τον βρήκαν αυτό και τον έφεραν. Δεν είναι δυνατό, ένας ποδοσφαιριστής της κλάσης του Ντάρμπισαϊρ να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Και σαν τον Ματ πολλοί άλλοι.

Γι’ αυτό είναι καλό, οι ποδοσφαιριστές, αν θέλετε οι αρχηγοί της ομάδας να μιλήσουν και να πουν τα πράγματα πως έχουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη. Τουλάχιστον να προλάβουν να σώσουν ό,τι σώζεται με την παρουσία νέου προπονητή.

Autoremarketing

Bet on Alfa