ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΜεγάλη διάκριση για την ποδηλάτρια  μας Δήμητρα Κουκουμα

Μεγάλη διάκριση για την ποδηλάτρια  μας Δήμητρα Κουκουμα

Πολύ καλή παρουσία είχε η πρωταθλήτρια μας Δήμητρα Κουκουμά στον αγώνα αντοχής ποδηλασίας δρόμου στους Αγώνες Νέων Ευρώπης .

Bet on Alfa

Παρά την απειρία της και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες σε μια κούρσα με αρκετές πτώσεις ακόμα και από τις ποδηλατικά μεγάλες χώρες κατέλαβε την 35η θέση .

Η Δήμητρα είχε την ευκαιρία να μάθει αρκετά από τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ταμουρίδη ,να μετρήσει δυνάμεις και αδυναμίες για να δουλέψει να τις βελτιώσει .

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γιάννη Ταμουρίδη στον απεσταλμένο της ΕΑΚ Ανδρέα Οδυσσέως :

Ήταν ένα αγωνιστικό διήμερο που μας βοήθησε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα. Με βάση την αγωνιστική εμπειρία και το επίπεδο των αγώνων μπορώ να δηλώσω ότι είμαι ευχαριστημένος από αποτελέσματα των παιδιών. Γνωρίζοντας οτι οι αθλητές μας παίρνανε μέρος για πρώτη φορά στο εξωτερικό, στο αγώνισμα του Δρόμου, όπου η εμπειρία αποτελεί το βασικότερο στοιχείο επιτυχίας, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε θαύματα από αυτούς. Επίσης πέρα από τον μεγάλο ανταγωνισμό είχαν να αντιμετωπίσουν άσχημες καιρικές συνθήκες και παρόλα αυτά κατάφεραν να αποφύγουν πτώσεις κι ατυχήματα. Με βάση όλες αυτές τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, ο τερματισμός τους και μόνο με το πρώτο γκρουπ αποτελεί επιτυχία και κίνητρο να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Βέβαια επισημάναμε πολλά στοιχεία που χρίζουν βελτίωσης και με σωστή και μεθοδική δουλειά θα είναι ακόμα πιο προετοιμασμένοι για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις που τους περιμένουν στο μέλλον.

Autoremarketing

Bet on Alfa