ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜεγάλη ευκαιρία για τον Μποτεάκ

Μεγάλη ευκαιρία για τον Μποτεάκ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τον  Π.Ο. Ξυλοτυμβου,  το Σάββατο στις 16:00 στο ΓΣΖ σε φιλικό αγώνα ο οποίος διευετήθηκε ελέω της διακοπής του πρωταθλήματος. Είναι μια ευκαιρία για τον Μπεργκ, να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του  σε εγρήγορση και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους έχει στην διάθεση του.

Bet on Alfa

Βέβαια η μεγαλύτερη ευκαιρία είναι για τον Έρικ Μποτεάκ ο οποίος αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο φιλικό, έτσι ώστε να ανεβάσει ρυθμούς και ταχύτητα, ενόψει του αγώνα με την Ανόρθωση.

Ως γνωστόν ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού μετά τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (2η αγωνιστική) και ακολούθησε για αρκετές ημέρες ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ μόλις την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Έτσι λοιπόν το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου κρίνεται  πολύ σημαντικό για τον Γάλλο ακραίο επιθετικό της ομάδας μας, ο οποίος ευελπιστούμε να δείξει ότι είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς αποτελεί πολύτιμη μονάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa