ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του ΟΜΟΝΟΙΑ24 με πλούσια δώρα!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ του ΟΜΟΝΟΙΑ24 με πλούσια δώρα!

Εκτιμώντας την μεγάλη ανταπόκριση που έχει η σελίδα μας στον Πράσινο Λαό, με την σειρά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε προσφέροντας πλούσια δώρα ανά εβδομάδα που θα έχει εντός έδρας αγώνα η ομάδα μας στα μπαράζ, με ένα πολύ πρωτοποριακό διαγωνισμό!

Bet on Alfa

selfie 24

Λεπτομέρειες διαγωνισμού:

– Ο διαγωνισμός ισχύει ΜΟΝΟ για τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα μπαράζ.

– Ο διαγωνισμός θα ξεκινά 2 ώρες πριν την έναρξη του κάθε αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ και θα τελειώνει την επόμενη Τετάρτη την ίδια ώρα.

– Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να τραβήξουν μια selfie την ώρα που θα βρίσκονται στην κερκίδα πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας.

Την selfie πρέπει να την ανεβάσουν, είτε την ίδια ώρα είτε μέχρι τις 22:00 το βράδυ της ημέρας του αγώνα, στο Facebook σε συγκεκριμένο hashtag που θα σας δίνουμε εμείς λίγες ώρες πριν τον κάθε αγώνα της ομάδας μας και θα μπορείτε να το βρείτε ως άρθρο στην σελίδα μας www.omonoia24.com ή ως δημοσίευση στο facebook της σελίδας μας (omonoia24).

H selfie με τα περισσότερα likes θα κερδίζει μία επίσημη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπογραμμένη από τους παίκτες. Η δεύτερη selfie σε likes θα κερδίζει εκπτωτικό κουπόνι για αγορές από την green boutique και η τρίτη και τέταρτη selfie σε likes θα κερδίζει δωρεάν εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

– Τα πιο πάνω δώρα θα ισχύουν για κάθε εντός έδρα αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

– Με το που θα λήγει ο διαγωνισμός (την επόμενη Τετάρτη μετά τον αγώνα την ίδια ώρα με αυτή της έναρξης του διαγωνισμού), εμείς θα ανακοινώνουμε τους νικητές της εβδομάδας σε συγκεκριμένο άρθρο στο site μας και με δημοσίευση στο Fb της σελίδας μας.

Σε κάθε αγώνα το hashtag θα είναι διαφορετικό καθώς ανά αγώνα θα ανανεώνονται και τα δώρα.

– Το link για να κάνετε like στις photo επίσης θα το βρίσκετε στο site και στο Fb του ΟΜΟΝΟΙΑ24.

Για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινήσεις μην διστάσετε να μας αποστείλετε κάποιο email ή μήνυμα στο Fb του ΟΜΟΝΟΙΑ24!

Autoremarketing

Bet on Alfa