ΑρχικήDaily NewsΜε αλλαγές και ερωτηματικά για το τρίποντο

Με αλλαγές και ερωτηματικά για το τρίποντο

Το απαραίτητο φρεσκάρισμα που χρειαζόταν η ομάδα δεν ήλθε στο ματς με το Αποέλ. Πιθανότατα, αυτό θα γίνει σήμερα, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά βαρυφορτωμένοι σε αγωνιστικά λεπτά.

Bet on Alfa

Κλασσικό παράδειγμα ο Ασίς, που στα 38 του, τράβηξε κουπί ως και να ήταν 20άρης. Από την στιγμή που στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει και ο Λουτσιάνο Μπεμπέ, θεωρούμε αδιανόητο να κάνει διαφορετική επιλογή ο Μιλόγιεβιτς.

Από εκεί και πέρα, είναι και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που τράβηξαν γεμάτα ενενηντάλεπτα (και βάλε), όπως για παράδειγμα ο Σιέρινταν, ο Μαργκάσα και ο Ρομαρίκ. Και οι τρεις μετρούν από 300 αγωνιστικά λεπτά το τελευταίο δεκαήμερο!

Είναι και η απορία, σχετικά με το ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Η επιλογή του Φιλιώτη δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες πάντως. Η αγωνιστική του απραξία, αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα, σύμφωνα με το περιβάλλον του Μιλόγιεβιτς.

Από εκεί και πέρα η επάνοδος του Χαφέζ, το ανέβασμα του Μπατιμπαγκά και η βελτίωση της αγωνιστικής ετοιμότητας του Χριστοφή, δίνουν μια πλειάδα επιλογών στον Μιλόγιεβιτς για να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα.

Με νίκη σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Με δύο παιχνίδια να απομένουν μετά το σημερινό, ακόμα και αν κερδίσει η Ανόρθωση τον Απόλλωνα σήμερα, θα χρειάζεται μόνο ένας βαθμός για την επίτευξή του στόχου.

Ας επιστρατεύσουμε λοιπόν την απαραίτητη σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Ο σημερινός αγώνας δεν είναι περίπατος. Είναι αρκούντως σημαντικός και το τρίποντο θα έλθει μόνο αν καταθέσουμε τα θέλω μας στο τερέν του ΓΣΠ. Από το πρώτο λεπτό…  Να μην δώσουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία, να θεωρήσει ότι μπορεί να πάρει βαθμούς από αυτό το παιχνίδι! Ο όποιος εφησυχασμός θα είναι καταστροφικός… Αυτό το γνωρίζει πρώτα και κύρια ο προπονητής, ο οποίος διαπίστωσε χαλαρότητα στις τελευταίες δύο προπονήσεις και έγινε έξω φρενών με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε για απουσίες, ούτε για κούραση, ούτε για διαιτησία. Πάμε για το τρίποντο με οποιοδήποτε τρόπο!

Autoremarketing

Bet on Alfa