ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε απαιτήσεις, αδιαπραγμάτευτος ο στόχος

Με απαιτήσεις, αδιαπραγμάτευτος ο στόχος

Την ώρα που η Ομάδα Προγραμματισμού «τρέχει» για τον εκλεκτό στον άσο, με στόχο να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ και αν είναι δυνατό να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της. Ο καθένας κάνει τη δουλειά και ο στόχος είναι κοινός, το καλό της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, με τον Μπεργκ να έχει το βλέμμα του και στον Γκόμες, εάν δηλαδή θα προλάβει ή όχι. Είναι κάτι που ενδεχομένως ξεκαθαρίσει την Πέμπτη αφού πρώτα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Πορτογάλου μέσου. Ο Ορτέγα εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος.

Στο «Ηλίας Πούλλος» μετά το σοκ με τον σοβαρό τραυματισμό των Ουζόχο και Παναγή, δουλεύουν εντατικά για να πάνε απόλυτα έτοιμοι στο προσεχές ντέρμπι. Από αύριο, όταν θα βρίσκονται στις προπονήσεις και πάλι όλοι οι διεθνείς, τότε ο Νορβηγός τεχνικός θα είναι σε θέση να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Πρόκειται για ένα νέο δύσκολο παιχνίδι, όμως ο στόχος της επανόδου στις επιτυχίες είναι αδιαπραγμάτευτος.

Αφού εντοπίστηκαν, αναλύθηκαν και δουλεύτηκαν τα λάθη που έγιναν στο ματς με την Πάφο, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται αποφασισμένοι όπως η ομάδα παρουσιαστεί απαιτητική απέναντι στην Ανόρθωση. Κάποιες αλλαγές θα γίνουν, είτε είναι υποχρεωτικές είτε για να βοηθήσουν στην αλλαγή του προσώπου της ομάδας. Είναι νωρίς για εκτιμήσεις, όμως 2-3 νέα πρόσωπα αναμένονται στο αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής.

Autoremarketing

Bet on Alfa