ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε επιθετικό και άλλον ένα γεμίζει για τα καλά

Με επιθετικό και άλλον ένα γεμίζει για τα καλά

Άρεσε η νέα Ομόνοια στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο ΓΣΠ και το τελευταίο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αφού τα άλλα δύο φιλικά ματς θα γίνουν στο Τσίρειο με την ΑΕΛ (16/8) και την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» (17/8). Η θετική εικόνα της Ομόνοιας, πι έχει την σφραγίδα του προπονητή της, φάνηκε στο χειροκρότημα. Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος και χειροκρότησε τις προσπάθειες της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ.

Bet on Alfa

Η χθεσινή Ομόνοια, εάν είχε ένα επιθετικό… killer, θα μπορούσε να πετύχει γκολ και δεν θα έμενε στο μηδέν. Έφτιαξε ευκαιρίες, έφθασε με αξιώσεις αρκετές φορές εντός της αντίπαλης περιοχής, της έλειψε το γκολ. Βεβαίως, με ανάλογες παρουσίες στη συνέχεια και όσο ο βαθμός ετοιμότητας θα ανεβαίνει, θα έλθουν και τα γκολ. Θα επανέλθει ο Ντάρμπισαϊρ, ενώ γίνεται προσπάθεια για απόκτηση πρωτοκλασάτου επιθετικού. Είναι κάτι που φαντάζει αναγκαίο. Με άλλη μια καλή επιλογή στην επίθεση, η Ομόνοια θα γεμίσει για τα καλά.

Η προσπάθεια για προσθήκη επιθετικού είναι δεδομένη και μάλιστα δεν αναμένεται να αργήσει η απόφαση για τον εκλεκτό. Αξιολογήθηκαν αρκετές περιπτώσεις και απομένει να αποφασίσει η Ομάδα Προγραμματισμού ποιου θα χτυπήσει την πόρτα για να τον κάνει δικό της. Την ίδια ώρα, με άλλη μια τελευταία μετεγγραφή, πιθανότατα ανασταλτικού μέσου ή κεντρικού αμυντικού ή ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις, η Ομόνοια θα γεμίσει για τα καλά. Θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες να πετύχει τους στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa