ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε το βλέμμα στους Μποτεάκ και Ορτέγκα

Με το βλέμμα στους Μποτεάκ και Ορτέγκα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στης 16:00 το απόγευμα τον Π.Ο Ξυλοτύμπου σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στο Γ.Σ.Ζ. Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας μας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Bet on Alfa

Όπως είναι λογικό ο Χένινγκ Μπέργκ θα πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς, και θα δώσει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του να πάρουν χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Βέβαια η προσοχή όλων στρέφεται στους Έρικ Μποτεάκ και Μίκαελ Ορτέγκα. Ο Γάλλος εξτρέμ επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και σήμερα αναμένεται να  πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να διαφανεί ο βαθμός ετοιμότητας ενόψει Ανόρθωσης.

Ο Ορτέγκα από την άλλη εδώ κι εβδομάδες προσπαθεί να αποκτήσει ρυθμό και να βελτιώσει κάποια από τα στοιχεία του, έτσι ώστε να μπει για τα καλά στην ομάδα και να βοηθήσει. Οπόταν ο σημερινός αγώνας είναι σημαντικός και γι’ αυτόν καθώς στα επίσημα παιχνίδια δεν πήρε ακόμη αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Autoremarketing

Bet on Alfa