ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜε 10 μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκε ο 20χρονος που ασέλγησε...

Με 10 μήνες φυλάκιση τιμωρήθηκε ο 20χρονος που ασέλγησε στην φοιτήτρια του ΑΠΘ

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 20χρονο που εκσπερμάτωσε στην πλάτη της φοιτήτριας.

Bet on Alfa

Χωρίς την παρουσία του δράστη, πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης με την ασέλγεια του 20χρονου σε μία φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ.

Θυμίζουμε οτι πριν από λίγες μέρες, η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου όταν ξαφνικά ένιωσε κάτι υγρό στην πλάτη της, το οποίο αποδείχθηκε πως από την εκσπερμάτωση του ανθρώπου που ήταν πίσω της,

Το θύμα μιλώντας για το περιστατικό, είπε: «Είδα το παιδί στη βιβλιοθήκη να ψάχνει ένα βιβλίο μέσα στο χώρο. Δεν τον ήξερα. Ένιωσα κάποιον να μου ακουμπάει την πλάτη, τρόμαξα και γύρισα και τον είδα. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Η σταγόνα ακούμπησε το δέρμα μου για αυτό και το κατάλαβα.  τρεξα να τον πιάσω. Όταν τον έπιασα απλά με κοιτούσε. Μαζί με άλλα παιδιά τον πιάσαμε στο αμφιθέατρο. Μου είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι έκανε κάτι άρρωστο. Είπε ότι και να πει «η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτισα πάνω τη».

Από την πλευρά της, η μητέρα του κατηγορούμενου, δήλωσε: «Την άλλη μέρα μου το είπε ο ίδιος ο γιος μου το περιστατικό. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ήταν λέει μια ανοησία, μια απερισκεψία της στιγμής. Είναι ήσυχο παιδί, είναι πιεσμένος πολύ με τη σχολή του. Εξαιτίας του γεγονότος ξεκίνησε να βλέπει ψυχολόγο. Δεν είχε καμιά σεξουαλική σχέση. Συγνώμη».

Παρά την πρόταση της εισαγγελέας να του αναγνωριστεί το  ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, το δικαστήριο δεν το αναγνώρισε και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3 χρόνια αναστολή.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa