ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜιχαηλίδης:" Δεν είναι δουλειά μας να ενημερώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ"

Μιχαηλίδης:” Δεν είναι δουλειά μας να ενημερώσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Δηλώσεις στην τηλεόραση OMEGA έκανε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης για το θέμα του δελτίου υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Bet on Alfa

“Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες και για ποιο λόγο δεν εκδόθηκε το δελτίο. Από το γραφείο των δελτίων αλλά και από τους ιατρούς, μας λέχθηκε ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τα στοιχεία που κατατέθηκαν. Εμείς δεν έχουμε καμία σκοπιμότητα σε καμία περίπτωση. Σε οποιοδήποτε περιστατικό παρουσιαστεί ακολουθούμε συγκεκριμένη διαδικασία.

Μας λέχθηκε ότι τα στοιχεία που κατατέθηκαν φαίνεται ότι δεν είναι τα σωστά. Κατά συνέπεια εμείς κάναμε τα ενδεδειγμένα. Εμείς κάναμε την καταγγελία με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρού. Τώρα ανέλαβε η αστυνομία και δεν θέλω να μπω σε συζήτηση”.

Σε ερώτηση για το αν έπρεπε ο ΚΟΑ να επικοινωνήσει με την Ομόνοια πριν κάνει άλλες ενέργειες, απάντησε πως: “Όχι, δεν είναι δουλειά μας. Εμείς δεν θεωρούμε ότι έγινε κάτι σκόπιμο από την Ομόνοια αλλά ούτε και εμείς έχουμε κάποια σκοπιμότητα. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πήραμε ενημέρωση από τους ιατρούς και προχωρήσαμε στην καταγγελία”.

Autoremarketing

Bet on Alfa