ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜονόλεπτος σιγή για Ντιέγκο

Μονόλεπτος σιγή για Ντιέγκο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα με ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη των αγώνων της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Bet on Alfa

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του αθλήματος,  απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 60 ετών. Άφησε έντονη την σφραγίδα του στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο με τα επιτεύγματα του τόσο σε Εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα συγκίνησε και συγκλόνισε την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα και όχι μόνο. Ήταν μια έντονη προσωπικότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, με εκατομμύρια θαυμαστές.

Αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα από το 1982 μέχρι το 1994, κατακτώντας τον τίτλο το 1986 στο Μεξικό και φτάνοντας μέχρι τον τελικό το 1990 στην Ιταλία. Το 2010 ήταν προπονητής της Εθνικής Αργεντινής στην τελική φάση του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Σε συλλογικό επίπεδο, κορύφωση της καριέρας του ήταν τα δύο Πρωταθλήματα Ιταλίας και η κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA με τη Νάπολι.

Αιωνία του η μνήμη.

Δείτε τα πέντε καλύτερα του τέρματα σε Παγκόσμια Κύπελλα, όπως τα επέλεξε η FIFA. 

Autoremarketing

Bet on Alfa