ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπήκε δυνατά όμως χάθηκε μετά το τέταρτο (A' ημίχρονο)

Μπήκε δυνατά όμως χάθηκε μετά το τέταρτο (A’ ημίχρονο)

ΟΜΟΝΟΙΑ και ΠΑΟΚ βρίσκονται στο 1-1 στο Α’ ημίχρονο του αγώνα στο Γ.Σ.Π για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. H OMONOIA μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι έφτιαξε ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει με τον Ανδρόνικο Κακουλλή στο 9ο λεπτό. Μετά το γκολ η ομάδα μας άλλαξε σχηματισμό και από 3-5-2  γύρισε σε 4-5-1 αφού ο σκόρερ του τέρματος της ομάδας μας πέρασε εκτός ως αλλαγή αφού ένιωσε ενοχλήσεις. Την θέση του πήρε ο Σιβού και αμέσως έγινε αλλαγή του συστήματος.

Bet on Alfa

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνει πίσω και να περιμένει τον ΠΑΟΚ. Η φιλοξενούμενη ομάδα ειδικά μετά το μισάωρο πίεσε με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 39′ με τον Τζιόλη. Γενικά η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τ πρώτο τέταρτο χάθηκε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δει ο Μπέργκ στο ημίχρονο και να το βελτιώσει καθώς αν συνεχιστεί η πίεση του ΠΑΟΚ το δεύτερο γκολ για την φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα αργήσει να έρθει.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Κούσουλος, Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Λοΐζου, Τζιωνής, Γκόμες, Κακουλλής (21′ Σέχου), Σενέ

-Στον πάγκο οι Παναγή, Κυριακίδης, Παπουλής, Γκόμεθ, Λέζιακς, Ντούρις, Παναγιώτου, Τιάγκο, Ασάντε

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Βαγκέ, Κρέσπο, Σοάρες, Τσιγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Α.Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι, Τζόλης

-Στον πάγκο Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μουργκ, Λυρατζής, Μπίσεσβαρ, Γιαννούλης, Εσίτι, Τσόλακ. Βρακάς, Νινούα, Μιχαηλίδης, Κούτσιας

Κίτρινες: Σενέ / Ελ Καντουρί

Autoremarketing

Bet on Alfa