ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜπεμπέ:" Έχουνε πάντα ένα πλεονέκτημα, όσο αφορά κάποιες αποφάσεις"...

Μπεμπέ:” Έχουνε πάντα ένα πλεονέκτημα, όσο αφορά κάποιες αποφάσεις” (Video)

Ο μέσος των πρασίνων Λουτσιάνο Μπεμπέ, μίλησε στην ιστοσελίδα kerkida.net για το χθεσινό παιχνίδι.

Bet on Alfa

“Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι… Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια μάχη κι όχι ποδόσφαιρο… Έπρεπε να παίξουμε όπως παίζαμε τα προηγούμενα παιχνίδια… Δεν το κάναμε και το πληρώσαμε. Ξεχάσαμε να παίξουμε… Ξεχάσαμε την ταυτότητα μας σε αυτό το παιχνίδι για αυτό και ο αντίπαλος σκόραρε δύο φορές και κέρδισε το παιχνίδι…” ήταν η αρχική του δήλωση.

Για τα νεύρα και τους καυγάδες…

“Κοιτάξτε αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει… Ειδικά λόγω της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας. Όμως για να σπάσουμε αυτή την αρνητική παράδοση, πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Όσα παιχνίδια έπαιξα κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και κέρδισα, έγιναν με στρατηγική. Το ΑΠΟΕΛ είναι πάντα πολύ δυνατό εδώ. Επίσης έχουνε πάντα ένα πλεονέκτημα, όσο αφορά κάποιες αποφάσεις. Όμως δεν έκαναν αυτά τη διαφορά σήμερα. Είχαν τις ευκαιρίες τους, σκόραραν κι αυτό καθόρισε τελικά το αποτέλεσμα”.

Για τους οπαδούς…

“Καταλαβαίνω την αναστάτωση των οπαδών. Και εγώ είμαι πολύ αναστατωμένος… Είδα τους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια πολύ νευριασμένους γιατί ήθελαν να σπάσουν την παράδοση σήμερα. Θέλανε πολύ τη νίκη. Έχουμε όμως την ευκαιρία και θα παλέψουμε να τελιώσουμε χαρούμενα αυτή τη σεζόν”.

Για τη συνέχεια με τη Νέα Σαλαμίνα…

“Πρέπει να κερδίσουμε. Τώρα ο στόχος μας είναι η τρίτη θέση και το Κύπελλο. Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε”.

Πηγή:kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa