ΑρχικήDaily NewsΜπεμπέ και Καρλίτος υποδέχονται Πάμπο και ΑΕΛ

Μπεμπέ και Καρλίτος υποδέχονται Πάμπο και ΑΕΛ

Λουσιάνο Μπεμπέ και Σοάρες Καρλίτος θα είναι στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Δυο πρώην γαλαζοκίτρινοι φοράνε πλέον τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. 

Bet on Alfa

Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε και στον αγώνα τους πρώτου γύρου ως αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, μάλιστα στο γήπεδο που έζησε μεγάλες στιγμές. Ο Καρλίτος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΛ.

Οι δυο τους δεν θα υποδεχθούν μόνο την ΑΕΛ, αλλά και τον προπονητή που τους έφερε στην Κύπρο, που τους επέλεξε τότε, το 2011 για να είναι στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας, τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Θα έχουν να αποδείξουν στους αντιπάλους τους, κι ας μην ήταν ο νυν ο προπονητής της ΑΕΛ στην αρχή της σεζόν, πόσο λάθος έκαναν και τους άφησαν να φύγουν.
Ο Καρλίτος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Μπεμπέ τη θέση του επιτελικού μέσου, από τη στιγμή που θα απουσιάζει και πάλι ο Ασίς. Δυο πειθαρχημένοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους πιστεύει ο Μιλόγεβιτς και θέλει να εκμεταλλευτεί και στο αυριανό ματς.

Σίγουρα ο Πάμπος θα τους ήθελε στην ομάδα του, άλλωστε αυτός τους εντόπισε και τους έντυσε στα γαλαζοκίτρινα. Όμως τώρα, αγωνίζονται με το τριφύλλι στο στήθος, έχουν στόχο να οδηγήσουν την Ομόνοια στην Ευρώπη και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa