ΑρχικήDaily NewsΜπεμπέ: 'Παράδειγμά μου ο Νούνο Ασίς!'

Μπεμπέ: ‘Παράδειγμά μου ο Νούνο Ασίς!’

Στην Κύπρο θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Λουσιάνο Μπεμπέ, όμως δεν δείχνει αποφασισμένος να το κάνει σύντομα. Ο Βραζιλιάνος μέσος που τον Μάρτιο θα γίνει 35 χρονών, έχει ως παράδειγμα τον Ασίς που αγωνίζεται ακόμη στα 38 του, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο «Down Town».
Απόσπασμα της συνέντευξης φιλοξενείται στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «Goal» και σας το παρουσιάζουμε:
Σε ερώτηση αν πλησιάζει το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, είπε: «Το παράδειγμά μου είναι ο Νούνο Ασίς, που παρά τα 38 του χρόνια, βρίσκεται σε πολύ αγωνιστική κατάσταση. Ξέρω τις δυνατότητες μου και ότι μπορώ να αγωνιστώ κι εγώ μέχρι αυτή την ηλικία, χωρίς κανένα πρόβλημα». Για το γεγονός ότι στην Ομόνοια είναι περισσότερο στον πάγκο σε σχέση με την ΑΕΛ που ήταν πάντα βασικός, ανέφερε: «Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί πως ο προπονητής έχει δικαίωμα να επιλέγει 11 παίκτες σε κάθε αγώνα. Με βάση τους νέους κανόνες, δυο Κύπριοι πρέπει να ξεκινάνε το παιχνίδι. Εκτός από μένα, η Ομόνοια διαθέτει τον Οικονομίδη για τη συγκεκριμένη θέση. Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή».

Bet on Alfa

Ακολούθως, ο Μπεμπέ εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΛ. «Δεν ήταν εύκολο που έφυγα με τον συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είχα τον σεβασμό που θα έπρεπε ή που θα ήθελα να είχα. Με εξαίρεση τους οπαδούς της ομάδας. Ο πρόεδρος δεν με αποχαιρέτησε. Δεν μου είπε ούτε ένα “ευχαριστώ”. Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Για τέσσερα χρόνια έκανα τα πάντα για το καλό της ομάδας. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό».
Όσο αφορά στο τι βρήκε στην Ομόνοια, είπε με ικανοποίηση: «Οι συμπαίκτες μου, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Με έκαναν να νιώσω ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Το ίδιο και οι οπαδοί της ομάδας. Είναι φανταστικοί. Πραγματικά, θεωρώ ότι πήρα τη σωστή απόφαση που ήρθα σ’ αυτή την ομάδα».

Autoremarketing

Bet on Alfa