ΑρχικήUncategorizedΜπράντον Μπράουν: "Αισιοδοξούμε ότι αυτή τη φορά θα πάρουμε...

Μπράντον Μπράουν: “Αισιοδοξούμε ότι αυτή τη φορά θα πάρουμε τη νίκη!”

Την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που υπάρχουν στην Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, ενόψει του αυριανού (12/12, 16:00, Ελευθερία) αγώνα με αντίπαλο την ΕΝΠ, εξέφρασε ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Μπράντον Μπράουν, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.
“Είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως άλλωστε προσεγγίζουμε όλα μας τα παιχνίδια. Θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, δουλεύουμε αρκετά και αισιοδοξούμε ότι αυτή τη φορά θα πάρουμε τη νίκη”, επεσήμανε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπράντον Μπράουν.
Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής ανέφερε για την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα μας:“Είχαμε δύσκολα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Σε όλα παλέψαμε μέχρι τέλους, δώσαμε αρκετές δυνάμεις. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, όμως αυτό που θέλουμε είναι σταδιακά να γινόμαστε καλύτεροι. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τις υποχρεώσεις μας”.
Όσο για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα μας στην φετινή αγωνιστική περίοδο, τόνισε:“Προσωπικά έχω υψηλές προσδοκίες από την ομάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να βάζουμε ψηλά τον πήχη. Όμως, αποφεύγουμε να οριοθετούμε μακρινούς στόχους. Βλέπουμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο”.
Ακολούθως, ο Μπράντον Μπράουν τοποθετήθηκε για τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αυριανού αγώνα: “Σίγουρα θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και να βγάλουμε το πλάνο μας στο γήπεδο στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Σταδιακά αποκτούμε ομοιογένεια ως ομάδα και αυτό το στοιχείο θα μας βοηθήσει”.
Κλείνοντας, αναφέρθηκε γενικά για τη δική του παρουσία στην Κύπρο και την Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ: “Μου αρέσει η ζωή στην Κύπρο. Επίσης, έχω καλές στιγμές στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μου αρέσει να παίζω γι΄ αυτήν την ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και με την ευκαιρία τους ζητώ να στηρίξουν τις προσπάθειές μας”.
7η αγωνιστική
12/12, 16:00Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ
12/12, 17:00Αναγέννηση Γερμασόγειας – ΑΠΟΕΛ
12/12, 19:00ΕΘΑ – ΑΕΚ
13/12, 17:00Κεραυνός – Απόλλων
Βαθμολογία (6 αγώνες)
1. Κεραυνός6-012
2. Απόλλων5-111
3. ΕΘΑ4-210
4. ΑΕΚ4-210
5. ΑΠΟΕΛ3-39
6. Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ1-57
7. ΕΝΠ1-57
8. Αναγέννηση Γερμ.0-64
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa