ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Μόνη ποτέ δεν θα σ' αφήσω»

«Μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω»

Ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε για άλλη μια φορά έμπρακτα πως είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Εξάντλησε από χθες τα 920 εισιτήρια που είχε στην διάθεσή του και θα γεμίσει ασφυκτικά το βόρειο πέταλο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Δεν πτοείται από κακές εμφανίσεις, από το γεγονός ότι η Ομόνοια πάει αποδεκατισμένη στο ντέρμπι αλλά και το -10 από την κορυφή. Ο κόσμος της Ομόνοιας είναι ο κορυφαίος και το αποδεικνύει κάθε βδομάδα.
Σήμερα, θα δώσει την δική του μάχη, θέλοντας να σπρώξει την ομάδα του στην τέταρτη σερί επιτυχία της. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όμως πιστεύεις την ομάδα του, θα είναι εκεί και θα αναμένει την καλύτερη δυνατή παρουσία. Το κυριότερο, θέλει να δει πάθος, αποφασιστικότητα, τσαμπουκά.
Οι οπαδοί της Ομόνοιας έστειλαν το μήνυμα πως «μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω». Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δηλώνουν παρόντες και στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τον 12ο παίκτη μαζί τους, από τον οποίο θα πρέπει να αντλήσουν δύναμη, να βάλουν φτερά στα πόδια τους και να παίξουν για τους εαυτούς τους, τον κόσμο τους, την ιστορία και τη φανέλα της ομάδας που φοράνε. Η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα, γι’ αυτό και δεν τα παρατάει με τίποτα.
Γι’ αυτό και ο Τσούκας, ο. χειρούργος για την ομάδα μας στο ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, ας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην επαναλάβει εαυτόν.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa