ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ«Μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω»

«Μόνη ποτέ δεν θα σ’ αφήσω»

Στην ομάδα μας άλλαξαν πολλά φέτος. Αισθητά μειωμένος προϋπολογισμός, πολλές αλλαγές στο ρόστερ και τη διοίκηση να τονίζει σε κάθε ευκαιρία «πρωτάθλημα για την Ομόνοια είναι η σωτηρία της». Όλα αυτά είναι λογικό να δημιουργούν ερωτηματικά: Θα έχουμε καλή πορεία; Θα πρωταγωνιστήσουμε ή θα είμαστε κομπάρσος; Και πολλά άλλα.

Bet on Alfa

Κι όμως, ο λαός της Ομόνοιας, ο 12ος παίκτης της ομάδας δεν πτοείται, παραμένει ο πιστός στρατιώτης και θα είναι για άλλη μια χρονιά δίπλα στην ομάδα. Το «φώναξε» πολλές φορές, το κάνει και τώρα. Τα 5.000 περίπου εισιτήρια διαρκείας πριν καν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας, τα 500 πακέτα εισιτηρίων (αξίας 20 ευρώ) που περιλαμβάνει το φιλικό με τον Ερμή και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, σε 4 ώρες όπως ανακοίνωσε το σωματείο, είναι δείγμα της αγάπης και της προσήλωσης του κόσμου στην αγαπημένη του Ομόνοια.

Που είστε να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο ενθουσιασμός θα εκτοξευθεί και μαζί τα εισιτήρια διαρκείας και γενικότερα η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας. Ο πράσινος λαός δηλώνει άλλη μια φορά παρών και αναμένει επιτυχίες και χαρές, γιατί έτσι έμαθε από παιδί μικρό.

Autoremarketing

Bet on Alfa