ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜόνο οι Μορέιρα και «Σκάρα»!

Μόνο οι Μορέιρα και «Σκάρα»!

Πολλά τα νέα πρόσωπα στην φετινή σεζόν στην ομάδα μας, σε σχέση με πέρσι. Συνολικά αποκτήθηκαν 17 ποδοσφαιριστές, ενώ αποχώρησαν 13. Γίνεται αντιληπτό πως, το αρχικό σχήμα της ομάδας θα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα. Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω, ένα χρόνο περίπου.

Bet on Alfa

Τότε, η Ομόνοια κλήθηκε να δώσει το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Άστρα Πλοέστι στην Ρουμανία. Το αποτέλεσμα ήταν 1-1, ενώ στον επαναληπτικό η ομάδα έχασε με 2-1 και αποκλείστηκε.

Από την ομάδα που αντιμετώπισε την Άστρα, σε σχέση με αυτή που αναμένεται να αρχίσει απέναντι στην Μπούντουτσνοστ την Πέμπτη, μόλις δυο ποδοσφαιριστές θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα! Ποιοι; Οι Μορέιρα και Σκαραμοτσίνο. Πέρσι, στο πρώτο ευρωπαϊκό, οι υπόλοιποι εννέα ήταν οι εξής: Χοσέ, Αλαμπί, Αντράντε, Σοάρες, Λεάντρο, Ασίς, Τέιλορ, Σκέμπρι, Γκικίεβιτς.

Φέτος, οι εννέα που θα πλαισιώσουν τους Μορέιρα και «Σκάρα», εκτός απροόπτου, είναι οι ακόλουθοι: Κυριάκου, Σερζίνιο, Οικονομίδης, Ρόδρι (ή Φυλακτού), Γκριγκαλασβίλι, Ρούμπιο, Ράμος, Γκαρσία, Αλίπιο.

Autoremarketing

Bet on Alfa