ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΝίκησε την ΑΕΛ με 6-2 η ομάδα φούτσαλ, που...

Νίκησε την ΑΕΛ με 6-2 η ομάδα φούτσαλ, που έφτασε τους 16 αγώνες αήττητο σερί

Άνετη ήταν η επικράτηση της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε βάρος της ΑΕΛ με 6-2, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και συνεχίζει την προσπάθεια για να μειώσει τις αποστάσεις από την κορυφή της βαθμολογίας.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα μας έφτασε το αήττητό της σερί στους 16 αγώνες, καθώς μετρά 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Οι «πράσινοι» την επόμενη αγωνιστική και τελευταία της κανονικής περιόδου, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΑΕΚ, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει το ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.
Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος του αποψινού αγώνα, τον δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Ανδρέου στο 11’, στο ίδιο λεπτό ο αντίπαλος έφερε το ματς στα ίσα, για να δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας ο Μιτσέφσκι, στο 12’. Ο ίδιος παίκτης στο 18’ έκανε το σκορ 3-1 και ο Μανώλη στο 19’ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Στο β’ ημίχρονο, ο Μανώλη με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 5-1 στο 22’ και ο Σέζαρ στο 30’ έκανε έξι τα γκολ της ομάδας μας. Τρία λεπτά πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και διαμορφώθηκε το τελικό 6-2.
Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa